Izabrani filteri

Gume

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Najveći izbor najboljih guma svih vrsta za sve tipove vaših vozila, a sve to uz najpovoljnije cijene

Poštovani posjetitelji, za vas smo napravili najveći izbor guma za sve tipove vozila, počevši od motora, preko putničkih automobila, pa sve do guma za kamione i off-road vozila. Nudimo vam odličan izbor guma sa najpovoljnijim cijenama na hrvatskom tržištu. Istražite našu stranicu i sami se uvjerite u odličan odnos kvaliteta najboljih guma i njihovih najnižih cijena. Također, možete istražiti cijene guma za sve tipove vozila svjetski najpoznatijih top-brendova u proizvodnji guma, preko Goodyear, Michelin, Bridgestone, Continental, koje ne treba posebno predstavljati i koje ne trebaju posebnu preporuku, a čije ime ujedno znači i kvalitet. A tu su i neki manje popularni i manje poznati brendovi, no njihov kvalitet nije ništa manji od kvaliteta guma ovih vrhunskih proizvođača.

Zašto je važno napraviti pravi odabir kada su u pitanju gume

Gume su veoma važan dio svakog vozila. Kvalitetne gume jedan su od ključnih faktora za sigurnost na cesti. Različiti tereni i ceste, kao i različiti vremenski uslovi, zahtjevaju i različite vrste guma. Vašem vozilu ne može odgovarati svaki tip guma. Različite vrste guma odgovaraju vašim različitim potrebama, kao i različitim uslovima na cestama. Napravite najbolji izbor za sebe, uzimajući u obzir tip vašeg vozila, vaše potrebe i uslove u kojima vozite, kako vremenske, tako i stanje drumova po kojima se krećete. Mi ćemo vam pomoći da napravite najbolji izbor birajući na našoj stranici najkvalitetnije gume uz najjeftinije cijene.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 66471
prikaži više 20
od 66471
Je plaćeno oglašavanje

Nudimo vam najniže cijene i najveći izbor guma vrhunskog kvaliteta

Na našoj stranici možete pretraživati i birati gume po kategorijama zato što raspolažemo sa gumama pogodnim za sve vrste vremenskih prilika i sve tipove terena. Možete izabrati najkvalitetnije, najpovoljnije i najjeftinije gume za sve vremenke prilike. Raspolažemo velikim izborom najboljih i najjeftinijih ljetnih guma, zimskih guma, univerzalnih guma, kao i specijalnih guma i guma za teške terene i tomu slično. Samo za vas, unatoč najvećoj ponudi, pretraga je izuzetno olakšana, tako da uz pomoć filtera koje nudimo, možete doći do proizvoda koji vam je potreban. I sve to uz najbolji kvalitet, najpoznatije svjetske brendove guma, kao i najpovoljnije i najniže cijene. Našu široku ponudu svih tipova guma možete pretraživati i prema proizvođačima, te prema cijenama, i sve to prilagoditi svome budžetu i svojim potrebama. Uz to, ne zaboravite da vam mi nudimo najveći izbor i da su cijene na našem sajtu najpovoljnije, a u kvalitet ćete se i sami uvjeriti. Kada pretražite sve cijene i proizvođače koji spadaju u vašu željenu kategoriju, i kada odaberete željenu gumu, i sve to iz udobnosti svoga doma, samo jednim klikom na „dodaj u košaricu“ možete završiti kupovinu online. Uštedite i novac i vrijeme. Bez bespotrebnog gubljenja vremena u obilasku trgovina, bez stresnih situacija. Jednostavno, brzo i lako, iz udobnosti svoga doma, usporedbom cijena svih vrhunskih svetskih brendova, izaberite ono što je najbolje za vas. A mi vam to možemo omogućiti. Dovoljan je jedan klik, a mi ćemo vam dostaviti željene gume na vašu kućnu adresu. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni, kako širokim izborom najkvalitetnijih guma najboljih svetskih brendova, najpovoljnijim i najnižim cijenama na hrvatskom tržištu, te i kvalitetom naših usluga. Garantiramo vam vrhunsku uslugu, a sigurni smo da će naša suradnja trajati, na obostrano zadovoljstvo. Uvijek najbolje, najkvalitetnije, najpovoljnije i najjeftinije. Idemo u korak sa vremenom i pratimo svjetsko tržište.

prema gore