Izabrani filteri

Gume Aeolus

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Prosječni pregled testa

do

Aeolus gume, gume koje vam daju vjetar u leđa

Aeolus gume proizvodi tvrtka osnovana 1965. godine u Kini. U grčkoj mitologiji Aeolus je vladao vjetrovima. U današnjoj transportnoj industriji, Aeolus radijalne gume su vjetar ispod vaših kotača, dajući snagu na cestu, pružajući sigurno upravljanje i nošenje tereta.

Aeolus je jedan od 20 najboljih proizvođača guma na svijetu. U vlasništvu je tvrtke Chem China. Aeolus izvozi u više od 140 zemalja. Aeolus igume kontinuirano rade na podizanju svoje kvalitete uvodeći inovacije i poboljšavajući proizvodni proces.

Proizvodni program guma Aeolus

Aeolus je najpoznatiji po svojim kamionskim gumama izvanredne kvalitete i odličnih performansi. One također imaju i najbolji odnos cijene i kvalitete. Gume su veoma modernog dizajna, a razvijane su u istraćivačkom centru ove kompanije i u skladu sa zahtjevima tržišta i najnovijim tehnologijama. Aeolus gume su inovativne, kvalitetne, odličnog su dizajna i sjajnih su performansi, i sve to po veoma pristupačnim cijenama. Danas tvrtka Aeolus proizvodi 10 milijuna guma za teretna vozila – lake i teške kamione, na godišnjem nivou, a od toga milijun i pol guma ide u prvu ugradnju.

Aeolus u svojem proizvodnom procesu koristi samo najbolje materijale. Ima rigoroznu kontrolu kvaliteta proizvoda i najbolji je brend u kineskoj industriji guma.

Aeolus gume imaju i veliki broj cerifikata, te između ostaloga i ISO / TS16949 Certifikat o vrhunskoj kvaliteti proizvoda, ISO 14001 Certifikat o zaštiti okoliša.

Ponuda Aeolus guma koje možete kupiti na našoj Internet stranici

U našoj ponudi imamo veliki brojn Aeolus guma po najpovoljnijim cijenama i izuzetne kvalitete i performansi. Kod nas online možete kupiti nekoliko vrsta Aeolus guma za vaše kamione. U ponudi imamo Aeolus ADR 35 kamionsku gumu za sva četiri godišnja doba, Aeolus ASR 35, kao i Aeolus AW 02 zimsku gumu za vaše osobno vozilo. Sve ove Aeolus gume možete kupiti na našoj stranici po najnižim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 21
prikaži više 1
od 21
Je plaćeno oglašavanje
prema gore