Izabrani filteri

Gume Aeolus

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Aeolus gume, gume koje vam daju vjetar u leđa

Aeolus gume proizvodi tvrtka osnovana 1965. godine u Kini. U grčkoj mitologiji Aeolus je vladao vjetrovima. U današnjoj transportnoj industriji, Aeolus radijalne gume su vjetar ispod vaših kotača, dajući snagu na cestu, pružajući sigurno upravljanje i nošenje tereta.

Aeolus je jedan od 20 najboljih proizvođača guma na svijetu. U vlasništvu je tvrtke Chem China. Aeolus izvozi u više od 140 zemalja. Aeolus igume kontinuirano rade na podizanju svoje kvalitete uvodeći inovacije i poboljšavajući proizvodni proces.

Proizvodni program guma Aeolus

Aeolus je najpoznatiji po svojim kamionskim gumama izvanredne kvalitete i odličnih performansi. One također imaju i najbolji odnos cijene i kvalitete. Gume su veoma modernog dizajna, a razvijane su u istraćivačkom centru ove kompanije i u skladu sa zahtjevima tržišta i najnovijim tehnologijama. Aeolus gume su inovativne, kvalitetne, odličnog su dizajna i sjajnih su performansi, i sve to po veoma pristupačnim cijenama. Danas tvrtka Aeolus proizvodi 10 milijuna guma za teretna vozila – lake i teške kamione, na godišnjem nivou, a od toga milijun i pol guma ide u prvu ugradnju.

Aeolus u svojem proizvodnom procesu koristi samo najbolje materijale. Ima rigoroznu kontrolu kvaliteta proizvoda i najbolji je brend u kineskoj industriji guma.

Aeolus gume imaju i veliki broj cerifikata, te između ostaloga i ISO / TS16949 Certifikat o vrhunskoj kvaliteti proizvoda, ISO 14001 Certifikat o zaštiti okoliša.

Ponuda Aeolus guma koje možete kupiti na našoj Internet stranici

U našoj ponudi imamo veliki brojn Aeolus guma po najpovoljnijim cijenama i izuzetne kvalitete i performansi. Kod nas online možete kupiti nekoliko vrsta Aeolus guma za vaše kamione. U ponudi imamo Aeolus ADR 35 kamionsku gumu za sva četiri godišnja doba, Aeolus ASR 35, kao i Aeolus AW 02 zimsku gumu za vaše osobno vozilo. Sve ove Aeolus gume možete kupiti na našoj stranici po najnižim cijenama.

Za Vaš izbor trenutačno ne postoji proizvod

Ova trgovina trenutno nema dostupnih ponuda

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 66471
prikaži više 20
od 66471
Je plaćeno oglašavanje
prema gore