Izabrani filteri

Gume Bridgestone

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Bridgestone, riječ koja je sinonim za najbolje gume na svijetu

Uvjereni smo da na svijetu ne postoji osoba, bila ona vozač ili ne, koja makar nije čula za Bridgestone. Bridgestone sinonim je za kvalitetu, vrhunske performanse i sve ono što jedan vozač može poželjeti od svojih guma. Tvrtka Bridgestone svjetski je lider u proizvodnji guma. To je i multinacionalna kompanija koja sem guma proizvodi i dijelove za auta i kamione.

Bridgestone kompanija osnovana je daleke 1931. godine u Japanu, u gradu Kurume. Osnovao ju je Sojiro Išibaši, po čijem je prezimenu kompanija i dobila svoje ime. Išibaši u doslovnom prijevodu na engleski jezik znači „bridgestone“ ili na hrvatski - kameni most.

Svoju prvu Bridgestone gumu proizvodi 1930. godine, a 1931. godine osniva tvrtku. Godine 1951. Bridgestone otvara još jedan pogon u Tokiju koja danas predstavlja Bridgestone muzej. U godini 1953. Bridgestone dolazi na vrh što se tiče proizvodnje guma u Japanu. Još jedna tvornica dolazi na red u Tokiju 1960. godine jer je potražnja za Bridgestone gumama postala ogromna i morali su se zadovoljiti zhtjevi tržišta. Odlična kvaliteta Bridgestone guma, te sve veća motorizacija stanovništva dovode kompaniju na sam vrh po uspješnosti. Kompanija sve više ulaže u inovacije, istraživanja, testiranja, te zahvaljujući stalnim naporima nezaustavljivo napreduje. Pošto je Bridgestone osvojio japansko tržište, kreće u osvajanje celokupnog azijskog tržišta. Tako dolazi do otvaranja Bridgestone pogona u Singapuru i na Tajlandu. Godine 1967. Bridgestone Tires otvaraju svoj prodajnu podružnicu i u Sjedinjenim Američkim Državama pod nazivom Bridgestone's USA.

Ekskluzivna japanska tehnologija proizvodnje

Bridgestone Tires nije želio da zavisi od europske i američke tehnologije, već se usredotočuje na proizvodnju Bridgestone guma skoro isključivo na japanskoj tehnologiji. Iako je kompanija imala manjih teškoća na svom početku, ubrzo je uspijela da poboljša svoju proizvodnju i uspostvi vlastite tehnologije za proizvodnju radijalnih guma.

Bridgeston gume, prodaja i proizvodnja po cijelom svijetu

Bridgestone kompanija danas ima 45 tvornica Bridgestone guma i 65 tvornica za ostale proizvode od guma u preko stotinu zemalja širom svijeta. Također, danas je Bridgestone vodeća kompanija za proizvodnju guma na svijetu, a Bridgetone gume su gume broj jedan po kvaliteti i po broju prodatih guma. Danas se sjedište kompanije Bridgestone nalazi u Tokiju u Japanu, a sjedište za europske podružnice Bridgestone Europe S.A nalazi se u belgijskom gradu Brislu. U Europi, Bridgestone kompanija otvara svoju podružnicu po prvi put 1972. godine. Europska podružnica danas godišnje distribuira preko 25 milijuna guma.

Bridgestone gume izuzetne kvalitete proizvedene po japanskoj tehnologiji, uz najpovoljnije cijene

Naša stranica u svojoj ponudi ima ogroman broj svih vrsta i tipova Bridgestone guma, od onih najnovijih modela, pa sve do onih već osvedočene kvalitete i renomea. Bridgestone gume koje možete kupiti na našoj stranici vrhunske su kvalitete, uz njih ćete neizmjerno uživati u vožnji i u tome vas neće omesti nikakvi vremenski uvjeti. U slučaju lošega vremena i zimskih uvjeta na terenu, možete kupiti zimske Bridgestone gume, kako za vaše osobno vozilo, tako i za sve druge tipove vozila. Zimske Bridgestone gume dizjnirane su za blage zimske uvjete, ali isto tako Bridgestone nudi svoje gume koje su dizajnirane i za ekstremne zimske uvjete. Poručite Brifgestone gume online, putem naše stranicem te tako uštedite sebi i vrijeme i novac, te uživajte u ugodnoj i nadasve sigurnoj vožnji.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 2679
prikaži više 20
od 2679
Je plaćeno oglašavanje
prema gore