Izabrani filteri

Gume Continental

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Continental gume – nepogrešiv izbor kada je u pitanju izbor guma za vaše vozilo

Gume Continental, kvaliteta i tradicija koje traju stoljeće i pol

Danas gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za gume Continental i koja nije upoznata sa kvalitetom koju pruža ovaj svjetski brend.

Tvrtka Continental osnovana je u njemačkom gradu Hanoveru kao dioničko društvo. Osnovana je daleke 1871. godine, osmoga listopada. Na početku svojega postojanja dugog već skoro stoljeće i pol, tvrtka Continental počinje sa proizvodnjom mekih gumenih proizvoda, gumiranih materijala i čvrstih guma za vagone i bicikle.

Nedugo zatim, tvrtka Continemtal dobiva svoj dobro prepoznatljiv zaštitni znak u vidu konja koji se uspinje.

Kompanija Continental u 1892. godini započinje sa proizvodnjom pneumatskih guma za bicikle, a u 1892. godini započinje sa proizvodnjom automobilskih pneumatskih guma bez uzorka gazne površine. Već 1904. godine tvrtka Continental predstavlja prvu gumu na svijetu sa gaznim slojem sa uzorkom.

Njemački brend svjetske kvalitete

Njemačka tvrtka Continental već skoro stoljeće i pol, ili točnije 147 godina, neprekidno radi na inovacijama kako bi svojim vjernim korisnicima pružila neupitnu sigurnost na cesti, ali i zadovoljstvo u tjeku vožnje kao i osjećaj ugodnosti. Zbog svih ovih karakteristika, vodeći svjetski proizvođači automobila uzimaju Continental gume kao prvi izbor, te tako gume Continental ima gotovo svaki treći isporučeni automobil u Europi.

Continental gume, gume koje su spoj inovacije i tradicije duge gotovo stoljeće i pol

Continental gume u sebi spajaju nadaleko čuveni njemački inženjering, vodeće svjetske eksperte koji neprestano rade na poboljšanju kvalitete, dugu tradiciju i originalnu opremu. Eksperti koji rade u tvrtkama Continental vodeći su svjetski stručnjaci i imaju neupitno stručno znanje o autobilizmu. Svaka Continental guma prolazi kroz strogu kontrolu i testirana je zarad vaše sigurnosti na cesti.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 3500
prikaži više 20
od 3500
Je plaćeno oglašavanje

Continental gume, gume načinjene samo od materijala najviše kvalitete

Tvrtka Continental svakodnevno i neprekidno ulaže u razvoj i implementiranje inovacija u svoju proizvodnju. Gume Continental svakoga dana postavljaju nove, najviše standarde u svetu gumarske industrije i automobilizma. Na svaki novi dizajn primjenjena su nova znanja i nove tehnologije te se granice stalno probijaju. Pored inovativnog dizajna, Continental neprekidno ulaže i u sigurnost vozača i putnika na cestama. Continental gume su razvile savršeno učinkovito kočenje. Continental posjeduje staze za testiranje na kojima svakodnevno testira svoje gume, te na osnovu testova i rezultata kreće u istraživanje i inovacije. Continental ima tim od gotovo tisuću eminentnih europskih i američkih stručnjaka koji neprekidno rade na poboljšanju svih performansi svih tipova guma. Njihov inventivni duh i neupitna stručnost čine Continental gume gumama koje su postavile standard na svim mogućim poljima. Veliki udio u tome ima nadaleko čuvena njemačka preciznost, kao i prepoznatljivi njemački inženjering. Svaka Continental zimska i ljetna guma testirana je na svim tipovima vremenskih uvjeta koji vladaju na drumovima. Sva ova testiranja vrše se uz pomoć najmodernije mjerne tehnike i tehnologije, kao i uz pomoć uporabe najsuvremenijih metoda testiranja i ispitivanja.

Continental gume u ponudi naše stranice po najpovoljnijim cijenama

Naša Internet stranica nudi vam sve tipove Continental guma vrhunske kvalitete i veoma povoljnih cijena. Najpovoljnija cijena pružit će vam vrhunski kvalitet i jamčiti sigurnost, te i uživanje i ugodnost u vožnji. Naša stranica vam može ponuditi Continental gume za sve tipove vaših vozila, od guma za vaše osobno vozilo, do guma za SUV i kombi vozila. Kod nas možete naći Continental zimske gume, ljetne gume i gume za sve sezone po najpovoljnijim cijenama. Vjerujte u svoj odabir, te stoga birajte Continental gume. Nikako nećete pogriješiti. To je pravi izbor. Činite pravu stvar birajuću gume Continental.

prema gore