Izabrani filteri

Gume Dunlop

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Dunlop gume, najbolji izbor za vas koji nam dolazi iz Engleske po odličnim cijenama

Tvrtka Dunlop osnovana je još 1889. godine. Poslovanje i uspijeh ove tvrtke sežu do kraja devetnaestog stoljeća, cijelo dvadeseto stoljeće nalazi se na samome vrhu, a to nastavlja i danas, u dvadeset i prvome stoljeću. Dunlop tvrtku osniva John Boyd Dunlop, pionir među pneumatskim gumama. On je izimio prvu gumu ispunjenu zrakom, a ideju za to dobio je promatrajući svoga sina dok vozi svoj bicikl. On je zapazio koliko je neugodna vožnja na tvrdim gumenim kotačima. Tako započinje proizvodnju guma za bicikle ispunjene zrakom. Još te godine takva guma je korištena u biciklističkoj utrci u kojoj odnosi i pobjedu. Tako je započeo veliki uspjeh Danlopa u sportskim utrkama. I danas su Dunlop gume vodeće gume kada su u pitanju sportske utrke i natjecanja svih vrsta. Danas se Dunlop ponosi mnogim pobjedama odnetim u utrkama Formule 1, La Man i mnogim drugim.

Prvu tvornicu guma Dunlop otvara godine 1889. u irskome gradu Dublinu, a odmah potom i tvornicu guma u engleskom gradu Birminghamu. Na taj način počinje povijest jedne od najznačajnijih tvrtki u gumarskoj industriji, a posebno u gumama namijenjenim sportskim utrkama i natjecanjima. Dvadestih godina dvadesetoga stoljeća, Dunlopovi stručnjaci počinju primjenjivati svoje inovacije i na gumama za osobna vozila. Na taj način Dunlop gume koje nisu namijenjene sportskim natjecanjima također dobijaju kvalitete i karakteristike koje poboljšavaju i unaprijeđuju i svakodnevnu vožnju cestama. Takve Dunlop gume omogućuju ugodnost i sigurnost u vožnji pri velikim brzinama, stabilnost i izdržljivost.

Kvalitete i inovacije koje pruža Dunlop guma po povoljnim cijenama

Dunlop gume kontinuirano ulažu u poboljšanje kvalitete, te uvijet u tijeku procesa proizvodnje vode računa i o očuvanju okoliša. Kako bi zaštitio životni okoliš Dunlop je dizajnirao Environment Management System – sustav koji pomaže u očuvanju životnog okoliša. Na taj način kontrlira i upravlja sigurnim i zdravim sustavom. Dunlop je na te inovativne načine za 40% smanjio potrošnju energije, te na taj način smanjio i emisiju ugljika.

Kupujući Dunlop gume, vi kupujete odlične performanse, kvalitetu i sigurnost po niskim cijenama

Dunlop neprestano radi na inovacijama i poboljšanju performansi svojih guma. Svakim danom iz proizvodnje izlaze gume koje po kvaliteti i performansama nadmašuju prethodne, a cijene su pristupačne za svačiji budžet. U našoj ponudi možete naći Dunlop gume za sve tipove vaših vozila, Dunlop gume svih veličina za vaša osobna vozila, gume za kombi vozila, gume za vaše motocikle, lagane kamione, kamione, gume za teške terene, kao i specijalne gume. Cijene svih ovih guma niske su u usporedbi što vam sve mogu pružiti – počevši od ugodnosti i uživanja tijekom vožnje, sigurnosti, stabilnosti, brzine, te visokih performansi i dugog vijeka trajanja. Također, u našoj prodaji online po povoljnim cijenama možete kupiti i Dunlop gume za ljeto, zimske Dunlop gume, kao i Dunlop gume za sva četiri godišnja doba. Bilo što da odaberete iz Danlop proizvodnog programa guma, zadovoljstvo je garantirano, a vaša vožnja sigurna i ugodna. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1290
prikaži više 20
od 1290
Je plaćeno oglašavanje
prema gore