Izabrani filteri

Gume Falken

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Falken gume, visoke performanse sa niskom cijenom

Falken Tire kompanija je za proizvodnju guma visokih performansi, osebno orjentirana na gume za sportska vozila. Falken je osnovan u Japanu, u gradu Kobe, 1983. godine pod okriljem Sumitomo Rubber Industries. Poslije dvije godine, 1985. godine, kreće na tržište Sjedinjenih Američkih Država, a svoje gume na europsko tržište plasira u 1988. godini. Danas je Falken samostalna tvrtka koja se fokusirala na proizvodnju proizvoda ultra visokih performansi UHP. Istodobno usavršava i radi na poboljšanju guma namijenjenih moto sportu. Svoje gume Falken prodaje širom svijeta i veoma je cijenjen brend zahvaljujući svojim visokim performansama i kvaliteti, a također i zbog svoje vrlo povoljne cijene.

Falken gume na moto sport utrkama i natjecanjima

Falken veoma mnogo polaže na proizvodnju sportskih guma i kontinuirano radi na njihovom poboljšanju i razvoju. Falken kompanije također učestvuje, podržava i sponzorira mnoge sportske utrke i natjecanja. Među njih spadaju između ostalih i Formula D, ALMS, 24 hours Nurburgring, British Drift.

Što dobijate kupovinom Falken guma?

Danas se Falken gume proizvode u partnerstvu sa čuvenom američkom tvrtkom Goodyear. Falken gume vam, uz veoma pristupačnu cijenu, mogu ponuditi vrhunsku kvalitetu, sjajne performanse, te zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Falken gume nude odličan balans cijene i kvalitete. Vaš izbor je nepogriješiv ako se odlučite za Falken gume.

Sve Falken gume prolaze kroz strogu kontrolu kvalitete i moraju zadovoljiti i one najviše standarde kako bi se mogle naći na tržištu. Svi proizvodni pogoni Falken imaju licencu koja zadovoljava standarde ISO 9001, a također i standard ISO 14001 koji se odnosi na sustav očuvanja životnog okoliša.

Inovacije i suvremene tehnologije u proizvodnji Falken guma

Jaka tehnološka osnova, kreativni pristup u inženjeringu i precizni standardi u tijeku proizvodnje osiguravaju da Falken gume uvijek budu vrhunske kvalitete i da prate zahtijeve, kako tržišta tako i vozača. Falken također razvija nove materijale visokih performansi, što doista nije ni malo lak posao. Falken kontinuirano radi na na povećanju sigurnosti koje ove gume mogu pružiti tijekom vožnje po svim vremenskim uvjetima. Također, pokušava dostići smanjenje potrošnje goriva, te stabilnost na putevima tijekom vožnje.

Falken gume po najnižim cijenama na našoj Internet stranici

Veliki broj Falken guma možete poručiti i kupiti online preko naše Internet strnice i sve to po veoma povoljnim cijnama. U našoj ponudi imamo Falken gume za sve tipove vaših vozila, od Falken guma za vaše osobno vozilo, za kombi vozila, suv vozila i motore, te gume za vaše lake i teške kamione. Također, za sve ove tipove vozila u ponudi imamo i gume za različite vremenske uvjete.

U ponudi imamo ljetne Falken gume za sve tipove vaših vozila. Falken ljetne gume se kontinuirano razvijaju i poboljšavaju. One imaju veće gazište što vam može osigurati odličnu kontrolu vozila bez obzila na brzinu, a naročito tijekom brze vožnje. Istodobno, ovakve gume smanjuju rizik od proklizavanja na mokrim cestama, te pružaju veću sigurnost. One imau i odlično prianjanje po mokrik i klizavim cestama, te su odlične za vožnju po kišnim vremenskim uvjetima. Samim tim, one pružaju i odličnu kontrolu nad cijelim vozilom. I zimske falken gume koje možete kupiti online preko naše Internet stranice, također vam garantiraju ugodnu i sigurnu vožnju po pristupačnoj cijeni. Falken gume ispuniće sve vaše visoko postavljene standarde.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1293
prikaži više 20
od 1293
Je plaćeno oglašavanje
prema gore