Izabrani filteri

Gume Firestone

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Firestone gume, izdržljive poput kamena, žestoke poput vatre, kvaliteta koja traje

Fireston Tyre and Rubber tvrtku osnovao je Harvey Firestone na samome pragu dvadesetoga stoljeća, točnije 1900. godine, u gradu Arkonu, u Sjedinjenim Američkim Državama, u državi Ohajo. Fireston je proizvodnju započeo kao tvrtka sa 12 uposlenika. Fireston je bio začrtnik masovne proizvodnje guma. Već 1906. godine prodaja Firestone guma prelazi milijun dolara, a Henri Ford bira Firestone da bude glavni dobavljač guma za Ford Motor Company. Ubrzo Fireston širi svoju proizvodnu mrežu po cijeloj Americi otvarajući nove proizvodne pogone, a zatim otvara i postrojenja u Kanadi, te i 1928. svoju prvu europsku tvornicu u Engleskoj.

Firestone gume u sportskim natjecanjima i utrkama

Od samoga početka svoje proizvodnje guma Fireston gume se koriste na mnogim sportskim utrkama i natjecanjima. Firestone gume još od 1911. godine učestvuju na najprestižnijoj sportskoj utrci, na čuvenoj utrci Indi 500 miles. Na ovoj utrci automobili koji su koristili Firestone gume uzastopno su osnosili pobjede od 1920. do 1966. godine.

Od osnivanja Formule 1 u 1950. godini, pa sve do 1974. godine, bolidi su učestvovali na natjecanjima vozeći se na Firestone gumama.

Od 1995. godine Firestone učestvuje na američkoj utrci Formule serije CART, a od 1999. godine postaje i jedini dobavljač guma na ovome natjecanju.

Što iz Firestone visoko kvalitetnog programa možete kupiti kod nas po najpovoljnijim cijenama

Firestone gume danas možete naći za sve tipove vaših vozila, počevši od svih veličina Firestone guma za vaša osobna vozila, preko Firestone guma za SUV vozila, po kojima je Firestone osobitio čuven, a gdje se posebno ističe guma Firestone Transforce. Zatim, tu su i Firestone gume za kamione, kombi vozila, moto gume. Također, sve ove gume možete u svim veličinma i po nanjpristupačnijim cijenama kupiti u njihovoj ljetnoj, zimskoj i varijanti za sva četiri godišnja doba.

Firestone gume napravljene su inovativnom non-skid tehnologijom, koja se čak i danas smatra za vrhunsku inovaciju. Ova tehnologija je pomogla da Fireston guma dođe na sam vrh na gumarskom tržištu. Firestone gume su također i ekološki prihvatljive, te ne predstavljaju nikakvu prijetnju po životni okoliš.

Pretražite našu stranicu i pogledajte što možete kupiti iz Firestone ponude. Budite uvjereni da su sve visoko kvalitetne Firestone gume koje imamo u online prodaji sa najnižom cijenom na domaćem tržištu. Pregledajte naš cjenik Firestone guma i uvjerite se sami u to. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 528
prikaži više 20
od 528
Je plaćeno oglašavanje
prema gore