Izabrani filteri

Gume Fortuna

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Fortuna gume, gume koje će vam pružiti visoke performanse, odličan kvalitet i pristupačnu cijenu

Gume Fortuna proizvode se od 2005. godine. Od samoga svog osnivanja, brand Fortuna kontinuirano ulaže u razvoj i istraživanja, kako bi se kvaliteta Fortuna guma poboljšavala i zadovoljila visoko očekivanja kako kupaca i vozača, tako i celokupnog gumarskog tržišta. Sva ova ulaganja i istraživanja dovela su do toga da Fortuna gume budu gume visoke kvalitetne budžetske gume sa odličnim balanskom cijene i kvalitete.

Godine 2015. Fortuna gume uvode nove gume sa zimskim uzorkom, poboljšanje gumene smješe i modernog dizajna. U 2017. godini Fortuna izbacuje ljetnje gume sa 5 novih uzoraka i gotovo 300 referenci. Na kraju, Fortuna uvodi i gume namijenjene vožnji u sva četiri godišnja dona, takozvane gume za sve sezone, nudeći vozačima jednu gumu za sve vremenske uvjete.

Sve Fortuna gume prućit će vam stabilnost pri velikim brzinama, sportske performanse, poboljšano prianjanje kako na suhim tako i na mokrim cestama. Sve u svemu, kada se vozite na Fortuna gumama, imat ćete jedno neponovljivo iskustvo vožnje i preciznu kontrolu upravljanja vozilom.

Prodaja Fortuna guma na našoj Internet stranici po najboljim cijenama

Pregledajte veliki izbor Fortuna guma koje možete kupiti u našoj online prodaji. Ne samo da vam nudimo širok izbor različitih modela Fortuna guma, već ih kod nas možete kupiti pi najpovoljnijim cijenama. Pregledajte naš cjenik Fortuna guma, i uvjerite se sami u to. Ne trebate tražiti dalje, mi vam možemo ponuditi sve što vam je potrebno. U prodaji imamo Fortuna gume za vaša osobna vozila, kombi vozila, te Fortuna gume za SUV vozila. Kod nas po najpovoljnijim cijenama možete kupiti Fortuna gume za sva četiri godišnja doba.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 249
prikaži više 20
od 249
Je plaćeno oglašavanje
prema gore