Izabrani filteri

Gume Fulda

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Fulda gume, njemački brend koji vam pruža ugodnost i optimalne performanse po pristupačnoj cijeni

Daleke 1900. godine, na pragu dvadesetog stoljeća, osnovana je tvrtka Fulda u njemačkom gradu istoga imena. Tvrtka fulda počinje sa proizvodnjom proizvoda od guma, a prve gume izrađuje naredne , 1901. godine, i te prve gume namijenjene su za kola i kolica sa konjskom vučom. Ubrzo zatim, već 1906. godine, Fulda započinje sa proizvodnjom guma za bicikle, motore i automobile. Sve do 1929. godine Fulda proizvodi krute gume, a onda započinje sa proizvodnjom pneumatskih guma na napuhavanje. Tvrtka Fulda kontinuirano radi na unaprijeđenju proizvodnje, te ulaže u poboljšanje kvalitete svojih guma. Godine 1966. ulazi u novu fazu razvoja. Tvrtku Fulda kupio je američki gumarski gigant Goodyear. Tako Fulda postaje dio jedne od najvećih tvornica za proizvodnju guma na svijetu. Danas je Fulda jedna od najpopularnijih auto guma u njemačkoj, ali i u svijetu. Kao što je poznato, Njemačko tržište je vrlo zahtijevno i probirljivo, te Fulda neprekidno ulaže u svoj proizvodni proces uvijek pazeći da njene gume budu visokoga standarda. Također, u tijeku procesa proizvodnje i konstrukcije svojih guma, Fulda u obzir uzima uvjete koji vladaju na cestama, pa zato vodi računa da dizajnira gume koje imaju odlične performanse na svim uvjetima, a posebno ekstremnim uvjetima na cestama.

U tvornicama u kojima se proizvode Fulda gume, obavezno se pridržava standarda ISO 14001, te u skladu sa tim standardom posluje tako da uvijek vodi računa o životnom okolišu i očuvanju istoga. Fulda gume ne samo da čuvaju životni okoliš i dostižu vrhunske kvalitete, već su i ekonomski doista isplative i prijemčive za svačiji džep i budžet.

Kvalitete koje vam pružaju Fulda gume uz svoju veoma pristupačnu cijenu

Tvrtka Fulda na prvome mjestu misli na sigurnost i ugodnost svojih kupaca, ali i na njihov budžet. Svaki kupac koji je makar i jednom kupio gume Fulda, siguran je da kupuje kvalitetnu gumu, gumu koja je velike izdržljivosti, odličnih performansi i odlične cijene. Kupci Fulda guma imaju puno povjerenje u svoj izbor i nanovo mu se vraćaju jer im se jamči kvaliteta za uloženi novac.

Testiranje kvalitete Fulda guma

Fulda gume poštivaju stroge standarde i u proizvodnji ih se uvijek pridržava. I pored kontinuiranih inovacija, ono od čega se nikada i nikako ne odstupa jesu standardi tvrtke kojih se ona drži od samih početaka proizvodnje guma. Svaka proizvedena guma u Fuldi prolazi korz minimum 50 najrazličitijih testiranja koja su veoma stroga i na kojima se procenjuje njihova kvaliteta i izdržljivost na cestama u svim vremenskim uvjetima. U ova testiranja spadaju testovi na emisiju buke, kočenje na suhom i mokrom terenu, otpor pri kotrljanju, vuča, stabilnost, akvaplaning u svim uvjetima, upravljivost, kilometraža, prianjanje. Ovo su samo neki od strogih kriterija koje Fulda gume moraju ispuniti.

U našoj ponudi iz asortimana Fulda guma

Naša stranica u prodaji ima širok spektar Fulda guma različitih dimenzija, za sve tipove vaših vozila i za sve vremenske uvjete na cestama. Na našoj Internet stranici možete kupiti Fulda zimske, ljetne i gume za sve četiri sezone. Također, u ponudi imamo Fulda gume za sve tipove vaših vozila, od osobnih vozila i SUV vozila, do guma za kombi vozila i kamione. Sve ovo kod nas možete pretražiti i staviti u košaricu, te na taj način kupiti Fulda gume po najpovoljnijim cijenama na hrvatskom tržištu.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 372
prikaži više 20
od 372
Je plaćeno oglašavanje
prema gore