Izabrani filteri

Gume Goodyear

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Goodyear gume, gume koje ne treba posebno predstavlajti

Kada kažemo Goodyear prvo pomislimo na gume iznimne kvalitete i svjetskog glasa. Nema vozača koji nije bio prezadovoljan Goodyear gumama, niti osobe na svijetu koja nije upoznata sa ovom vrhunskom robnom markom. Kvaliteta koja premašuje i najhrabrija očekivanja, performanse o kojima ste mislili da možete samo sanjati, ugodnost kao iz bajke, inovacije kao iz znanstveno fantastičnih filmova, a sve to na jednom mjestu, na jednim gumama, i po vrlo pristupačnim cijenama. Goodyear gume pružit će vam nezamislivo i to po nezamislivo niskim cijenama u usporedi sa svim što vam mogu dati.

Goodyear gume, impresivna kvaliteta koju po najpovoljnijim cijenama možete kupiti online na stranici naše Internet prodaje

Goodyear je jedno od najznačajnijih imena u auto i gumarskoj industriji. Goodyear je osnovana još davne 1898. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, u državi Ohajo, i isprva je proizvodila gume za bicikle. U dvadeseto stoljeće Goodyear ulazi revolucionarnim pronalaskom, prvom gumom na svijetu koja može da se skine sa kotača. Od samoga početka puni inovacija, ulaganja u nove tehnologije i istraživanja, uvijek ispred svoga vremena i uvijek tu da ispune sva očekivanja, pa i mnogo više iznad očekivanja. Godine 1937. Goodyear usavršava sintetički materijal koji je gotovo identičan prirodnoj gumi. Tako su konstruirali i testirali prvu gumu od ovoga materijala. U 1963. godini Goodyear proizvodi svoju milijarditu gumu po redu. GoodYear su i prve gume koje su otišle u svemir i sa misijom Apolo 14 otišle na Mjesec.

Inovacije koje je osmislio Goodyear u proizvodnji guma

Revolucionarna tehnologija Bio TRED predstavlja ekološki prihvatljivu mješavinu za gume koja je dobivena na bazi kukuruza. A u 2005. godini predstavlja nam Run On Flat gume. Ove goodYear gume u stanju su vam omogućiti da nastavite vožnju i nakon mehaničkog proboja. To je omogućeno TPMS sustavom i ojačanom specijalno dizajniranom gumom.

Tehnologija Active Breaking primjenjena je na modelu gume Eagle F1 Asymmetric. Primjenom ove tehnologije omogućeno je da prilikom kočenja površina gaznog sloja postane veća i da se tako zaustavni put prilikom kočenja znatno smanji.

No, pored ovih ekskluzivnih modela, svaki model Goodyear gume načinjen je kako bi zadovoljio potrebe suvremenih uvjeta i vozača. Moto kompanije govori nam sve o ciljevima i željama, a to je – made to feel good, što znači da su Goodyear gume načinjene da vam omiguće da se osjetite dobro dok se vozite na njima.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 2062
prikaži više 20
od 2062
Je plaćeno oglašavanje
prema gore