Izabrani filteri

Gume Hankook

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Hankook gume, visoki kvalitet sa pristupačnim cijenama koji nam dolazi iz Azije

Hankook Tire Group tvrtka je osnovana 1941. godine u Seulu u Južnoj Koreji i tada je nosila ime Chosun Tire Company. To je bila prva tvrtka za proizvodnju guma osnovana u Južnoj Koreji i spada u tvrtke rane industrijalizacije, te uspijeva da postane temelj i osnova industrijskog razvoja u Južnoj Koreji. Svoje prvobitno ime Chosun Tire Company 1968. godine mijenja u današnje ime Hankook Tire group. Današnje ime tvrtke u bukvalnom prijevodu znači – korejske gume. Danas su Hankook gume dostupne u 180 zemalja, a proboj na svjetsko tržište napravile su zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti koja je, kao što se u slučaju ove relatibno nove tvrtke pokazalo, najbolji marketing, bolji od svih marketinških kampanja.

Na europsko tržište Hankook gume stižu 1997. godine otvaranjem svoga centra u Hanoveru u Njemačkoj. Time Hankook gume prave prodor na europsko veoma zahtjevno tržište. U centru u Hanoveru veliki broj vrhunskih stručnjaka radi na konceptu inovacija i prilagodbe ovih guma europskom tržištu i europskim standardima koji su na visokoj razini. Vrlo brzo, Hankook gume su osvojile europsko tržište i povjerenje europskih kupaca.

Svatko tko je i jednom, možda i slučajno, probao ove gume, nesumnjivo će ih ponovo kupiti, bez dvojbe, a sve to stoga jer će biti prezadovoljan kvalitetom i performansama ove južnokorejske gume visokih mogućnosti.

Hankook tvrtka za proizvodnju guma svoje veće uspjehe niže zahvaljujući svojim visoko kvalitetnim radijalnim i dijagonalnim gumama. Za vrlo kratko vrijeme na svjetskom tržištu, Hankook gume su osvojile povjerenje mnogih svjetski priznatih proizvođača automobila, te ih danas opskrbljuje svojim gumama izrađenim u originalnim veličinama.

Ove gume su inovativnog dizajna, što također uključuje i primjenu savremenih tehnologija, kao i primjenu svih novih saznanja kako bi se kvaliteta i učinkovitost Hankook guma dovela do savršenstva.

Različita ponuda Hankook guma

Pored visoko kvalitetnih Hankook guma namijenjenih vašim SUV vozilima, osobnim vozilima ili teretnim vozilima, Hankok pravi iskorak 2002. godine i tada postaje zvanični opskrbitelj Formule 3. Godine 2003. Hankook tvrtka potpisuje strategijski ugovor sa francuskim gigantom u svijetu auto guma Michelinom.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 2371
prikaži više 20
od 2371
Je plaćeno oglašavanje

Što se iz ponude Hankook guma nalazi u našoj ponudi?

Hankok kompanija nudi Hankook gume širokog spektra namene, te tako na našoj Internet stranici u ponudi imamo hankook gume za terenska i SUV vozila, teretna vozila, putničke automobile, 4 x 4 vozila. Danas se Hankook gume nalaze na 7. mjestu na svijetu po globalnoj prodaji, a na 8. mjestu na listi najvećih gumarskih proizvođača.

Na našoj stranici možete naći veliki broj Hankook guma za vaša osobna vozila, Hankook guma za za kombi vozila, za vaša SUV vozila za sporedne ceste, te Hankook gume za kamione. Također, sve ove Hankook gume na našoj stranici možete pretražiti i po tome za koje vremenske uvjete su vam potebne. Stoga, tu su Hankook gume za ljetnu sezonu, Hankook zimske gume za sve tipove vozila, ali također i Hankook gume namjenjene uporabi u svim godišnjim dobima. Sve ove gume visokih performansi i odlične kvalitete mi vam nudimo po izuztno povoljnim i pristupačnim cijenama. Na našoj Internet stranici možete pregledavati cijene ovih izuzetnih guma, te se uvjeriti da ih kod nas možete kupiti po najpovoljnijim i najnižim cijenama. Nemojte imati dvojbe. Kupite li Hankook gume, budite uvjereni da ste kupili visoki kvalitet.

prema gore