Izabrani filteri

Gume za Kamion

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Marka

Označavanje EU

do

Prodavač

Projektiranje

Velika ponuda najkvalitetnijih i najjeftinijih kamionskih guma

Ukoliko tražite nove kamionske gume za vaše teretno vozilo, budite uvjereni da ste na pravome mjestu. Bez obzira za kakvu namjenu koristite vaš kamion, vama je potrebno tehnički cjelovito ispravno vozilo. A na ispravnost i sigurnost u velikoj mjeri utječe pravi izbor kamionskih guma.

Što je kvalitetna kamionska guma?

Teretna vozila obično provode dugo vremena po cestama, vozeći se često „u cugu“ na veoma velikim razdaljinama. Uz to, u najvećem broju slučajeva, putujući na velike razdaljine, kamioni često prevoze veoma veliki teret. Da bi vaše duge i naporne vožnje bile sigurne, da bi vam omogućile bezbjednu vožnju koja je uz to i ugodna, morate biti sigurni u pravi izbor kamionskih guma. Pravi izgbor guma za vaše teretno vozilo najvažnija je stvar.

Kvalitet kamionskih guma ogleda se u njihovoj izdržljivosti, dobrom pianjanju na sve vrste voznih površina i mogućnosti da sa njima pređete dug put od mnogo kilometara. A sve to vrlo često i opterećeni velikom težinom tereta koji vozite. Dobre kamionske gume moraju omogućiti i ravnomerno habanje, kao i visoku otpornost, te vodeći proizvođači danas u ponudi imaju kamionske gume pravljene od inovativnih smješa odličnog kvaliteta koje mogu jako dugo trajati. Odlični inovativni materijali od kojih su sačinjene kamionske gume, doprinose da gazeći sloj bude dugotrajan i bez pojava pukotina.

Također, ako putujete svojim kamionom na duge relacije, jako vam je važno da emisija buke bude minimizirana. Uz smanjenu buku, vaša duga vožnja biti će mnogo ugodnija.

Kako da napravite pravi izbog guma za svoje teretno vozilo?

Na našoj stranici možete pronaći gume za vaš kamion. Imamo širok izbor svih najpoznatijih brendova kamionskih guma, a također i onih malo manje poznatih. Uz to, nudimo vam i odlične cijene u usporedbi sa kvalitetom. I još jedna također veoma važna stvar – nudimo vam filtre za pretragu. Naši filtri za pretragu veoma će vam olakšati izbor. Mi ćemo vm omogućiti da nađete upravo one gume koje su za vas najbolji izbor. Izbor možete suziti unošenjem veličine gume, indeksa brzine, veličine osovine. Ne odgovara svaka guma svakom vozilu. Zato je bitno da učinite pravi izbor i iz svoga kamiona izvučete ono najbolje što vam može pružiti.

Ako vam ni ovo nije dovoljno, kroz filtre izbor možete suziti birajući samo kamionske gume određenog brenda. U pretragu možete uneti i novčani iznos koji kanite potrošiti pri kupnji. Tako će vaša pretraga biti još više sužena. Na kraju, samo kliknite na „ubaci u košaricu“ i kupovina je obavljena. U najkraćem mogućem roku vaše nove kamionske gume stići će na vašu kućnu adresu.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1
od 1
Je plaćeno oglašavanje

Kamionske gume prema godišnjem dobu

Ne smete smetnuti sa uma da je najvažnija stvar za vašu sigurnu vožnju da uskladite odabir kamionskih guma sa vanjskim uvjetima. Na našoj stranici postoji širok spektar kamionskih guma specijaliziranih za zimske i ljetne uvjete vožnje, kao i mnogo kamionskih guma namjenjenih svim sezonama. U ponudi su najnoviji zimski modeli kamionskih guma brendova kao što su Pirelli, Bridgestone, Continental, Kaltrunderneuerung, Michelin, Sava, Nokian.

Od ljetnih kamionskih guma izdvojili bismo gume brenda Pirelli, Michelin i Bridgestone. A od guma za teretna vozila prilagođenih za sva 4 godišnja doba u našoj ponudi možete naći odlične kamionske gume brendova Goodyear, Hankook, Dunlop, Michelin, Pirelli, kao i mnoge druge.

Učinite pravi izbor za svoju sigurnost na cesti u svim vremenskim uvjetima i na našoj stranici poručite točno ono što vam je potrebno!

prema gore