Izabrani filteri

Gume Maxxis

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Maxxis gume, spoj visokih performansi, izdržljivosti i povoljne cijene

Maxxis je započeo svoje poslovanje u svijetu auto guma kao mala tvornica osnovana 1967. godine. Na samom početku svoga rada Maxxis proizvodi gume za bicikle. Bilježeći stalni rast proizvodnje, Maxxis vrlo brzo postaje najveći proizvođač biciklističkih guma na svijetu, a to je i danas.

Maxxis gume, proboj na svjetsko tržište guma

U narednom periodu svoga postojanja tajvanska tvornica Maxxis širi svoje poslovanje, te istodobno proširuje i svoje tržište na kojem prodaje gume, ali i svoj proizvodni program, te počinje da proizvodi i druge tipove guma, ne samo biciklističke. Maxxis počinje da proizvodi i gume za motocikle, gume za osobna vozila, 4 X 4 gume, Maxxis gume za lake kamione, autobuse, gume za utrke i natjecanja, ali i gume za industrijska vozila i prikolice. Maxxis je počeo svoju proizvodnju i u Sjedinjenim Američkim Državama. Maxxis gume danas su dostupne u 130 zemalja širom svijeta. Maxxis gume su gume koje imaju dug vijek trajanja i odlične su za sve vremenske uvjete na cestama. Sve ove kvalitete Maxxis gume imaju zahvaljujući novim tehnologijana koje ova tvrtka kontinuirano razvija, istražuje i primjenjuje u svom proizvodnom procesu.

Visoka kvaliteta, sjajne performanse, niska cijena, to su Maxxis gume i možete ih kupiti online na našoj Internet stranici

Maxxis gume su nadaleko poznate po svojoj vrhunskoj kvaliteti. Maxxis gume se proizvode za različite tipove vozila, ali i za različite vremenske uvjete. U našoj prodaji možete kupiti Maxxis gume za sva četiri godišnja doba poznate i kao gume za sve sezone i to za sve tipove vaših vozila i u svim mogućim veličinama. Maxxis gume za sve sezone pružit će vam sigurno prianjanje na mokrim ili snježnim cestama. Istodobno, dizajnirane su i da na suhim cestama stvaraju gotovo neprimjetnu buku. Također, imaju odličnu trakciju, dugi vijek trajanja i ekološki su prihvatljive. Maxxis gume su sa dobrim razlogom prvi izbor milijunima vozača širom svijeta. A ti razlozi su odlična kvaliteta, vrhunske performanse i jako pristupačne cijene. Kupite Maxxis gume na našoj stranici po izuzetnim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1309
prikaži više 20
od 1309
Je plaćeno oglašavanje
prema gore