Izabrani filteri

Gume Michelin

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Michelin gume – sinonim za dobru gumu sa povoljnom cijenom

Michelin gume – vodeći brend u svijetu auto guma sa bogatim nasljeđem i dugom poviješću

Više od jednoga stoljeća, točnije 129 godina, od 1889. godine, Michelin se bavi proizvodnjom guma. Ovu tvrtku su osnovala dva brata Andre i Edouard Micheline daleke 1889. godine u Francuskoj, u gradu Clemont-Ferrand. Prvo su započeli posao sa gumama za bicikle, a već 1891. godine Michelin je imao svoj prvi patent za zamjenjivu pneumatsku gumu. Ta guma je korištena u biciklistčkoj utrci Pariz-Brest-Pariz, i biciklist koji ju je koristio odnio je pobijedu na tom natjecanju.

Tvrtka Michelin čuvena je po proizvodnji vrhunskih guma neupitne kvalitete. Tu su odlčne gume za vaša osobna vozila, za vaša kombi volzila, SUV vozila, ali i gume za trkaće automobile i za formulu 1.

Michelin sa svojih 129 godina iskustva i tradicije, godišnje proizvede preko 150 milijuna guma. Sve Michelinove sume su jako pouzdane. Michelin uvijek veoma naglašava sigurnost vozača, dugovječnost gume, te uštedu goriva. Imajući u vidu sve ove karakteristike, i ne čudi zašto milijuni kupaca biraju baš brend Michelin. Također, tvrtka Michelin ima preko 3500 proizvodnih linija.

Inovacije u službi savršenih guma za vas i vaš siguran odabir

U godini 1946. tvrtka Michelin na tržište izbacuje radijalne gume. Od samog početka svoje proizvodnje, Michelin je nadaleko čuven po svojemu inovativnom načinu proizvodnje, kao i po drugim svojim inovacijama.

Michelin gume su broj jedan u tehnologiji i prvi među svojom konkurencijom robnih marki u industriji guma. Gume Michelin su jedna od najpoznatijih i najpouzdanijih robnih marki na svijetu, i možete biti sigurni da gotovo ne postoji osoba koja nije upoznata sa ovim vrhunskim brendom.

Bilo da su u pitanju gume za vaša osobna vozila, za vozila na dva kotača, kamionske gume, gume za građevinske mašine, traktore, zrakoplove, u svakom slučaju, Michelin daje inovativna rješenja za sve vrste različitih radnih uvjeta koji odgovaraju različitim tipovima vozila.

Također, Michelin gradi partnerstva sa proizvođačima vozila, te i na taj način pridonosi razvoju cijele automobilske i gumarske industrije.

Michelin danas stavlja akcenat na energetsku učinkovitost i nudi nizak učinak otpora kotrljanja kako bi se smanjila emisija ugljikovog dioksida.

Uz gume Michelin dnete su mnoge pobijede na različitim svjetskim šampionatima i utrkama, a među njih spadaju Formula 1, Svjetsko prvenstvo u reliju – WRC, 24 sata Le Mansa i mnogi drugi. Danas je Michelin sveprisutan na tržištu guma i ima vodeće mjesto zahvaljujući konstantnom razvoju svojih proizvoda i stalnom ulaganju, te na taj način postavlja svjetske standarde na polju natjecanja.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 2874
prikaži više 20
od 2874
Je plaćeno oglašavanje

Maskota Bibendum, jedan od najstarijih zaštitnih znakova na svijetu

Također, Michelinova maskota je prepoznatljiva svima i simbol je prepoznatljiv na svakom dijelu platete. Bibendum ili Michelin Tyre Man simbol je ove kompanije. Bibendum je prvi put predstavljen u Lionu u francuskoj 1894. godine i jedan je od najstarijih zaštitnih znakova na svijetu.

Michelin gume koje možete porućiti na našoj Internet stranici uz najpovoljnije cijene

Naša stranica vam može ponuditi gotovo sve tipove Michelin guma po najpovoljnijim cijenama na Hrvatskom tržištu guma. Možemo vam ponuditi Michelin gume koje su odlične za sve tipove i modele vaših osobnih vozila. Pomoću naših filtera omogućena vam je lakša i brža pretraga, kao i kupnja iz udobnosti vašega doma, te isporuka na kućnu adresu.

Sem guma za bilo koji tip vozila, pretragu možete izvršiti i po sezoni za koju su vm Michelin gume potrebne, te tako na našoj Internet stranici možete kupiti Michelin ljetne, zimske te Michelin gume za sva godišnja doba.

Odaberete li gume Michelin, budite sigurni da ćete dobiti najviše što jedna guma može pružiti.

prema gore