Izabrani filteri

Gume Nankang

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Nankang gume, tavjanske gume visoke kvalitete i pristupačnih cijena

Nankang gume proizvodi tajvanska tvrtka Nankang Rubber Tire, koju je osnovala grupa inženjera 1940. godine. Nankang Tire je najstarija i najcijenjenija tajvanska tvrtka, ne samo u proizvodnji guma, već uopće. Prvobitno, Nankang gume su se proizvodile isključivo za domaće tajvansko tržište. Ubrzo razvija svoju proizvodnju i zahvaljujući svojoj dokazanoj kvaliteti ubrzano širi svoje tržište i na ostale zemlje regija, a zatim i po cijelome svijeru. Nankang gume potvrđuju svoju izvrsnost i dobivanjem certifikata od Ford Motor company 1987. godine, a zatim i certifikata ISO 9001, kao i mnogih drugih.

Proizvodni proces u kojem nastaju Nankang gume temelji se na japanskoj proizvodnoj tehnologiji. Danas ima dva proizvodna centa, jedan je Nankang, drugi je Hsinfung, te oni i nadalje proizvode najveći dio Nankang guma. Nankang Tires ima svoja proizvodna postrojenja i u Kini, što je znatno doprinelo povećanju proizvodnoga kapaciteta tvrtke uslovljenog proširivanjem tržišta.

Nankang gume na svjetskom tržištu

Nankang danas distribuira i izvozi svoje gume sa Tajvana na sve kontinente u više od 100 zemalja širom svijeta. Nankang gume po Europi, Sjevernoj, Južnoj i Centralnoj Americi, Aziji, Africi i Australiji danas distribuira više od 300 distributera.

Nankang gume postale su doista veoma popularne među vozačima srednje klase vozila. Nankang gume po vrlo pristupačnoj cijeni nude visoku kvalitetu i zadovoljavaju najviše standarde, uz sigurnost na cestama i učinkovitost pri potrošnji goriva. Uz to, Nankang veoma vodi računa o zaštiti okoliša, te su Nankang gume proizvedene uz poštivanje svih ekoloških normi, i za tvrtku Nankang se može reći da je ekološki svjesna.

Ponauda in prodaja tajvanskih Nankang guma na našoj Internet stranici

Sve Nankang gume dizajnirane su ne samo da zadovolje, već i da premaše sve potrebe koje zahtijeva vožnja u današnjim uslovima života. Nankang gume imaju izvrsne performanse bilo da svoje vozilo koristite za gradsku vožnju, bilo da se vozite cestama i drumovima duge vožnje, ili pak ako vozite svoja vozila u punoj brzini po auto cestama.

Svaka Nankang guma koju možete kupiti online u našoj prodaji dizajnirana je da izdrži duge vožnje bez habanja i da vam služi dugo vremena. To znači da ne samo da ćete kupiti Nankang gumu po povoljnoj cijeni, već ćete i napraviti uštedu jer će ova guma trajati mnogo duže nego gume slične klase, te nećete morati brzo da ih mijenjate. Nankang gume su impresivne i na mokrim i na suhim cestama, te odlično prianjanje. Ekonomična cijena i trajnost Nankang guma dovoljni su razlozi da vašu potragu za gumama završite na našoj Internet stranici kupujući Nankang gume. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1538
prikaži više 20
od 1538
Je plaćeno oglašavanje
prema gore