Izabrani filteri

Gume Nexen

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Nexen gume – budućnost za stoljeće koje slijedi

Nexen gume i osvajanje tržišta, tradicija duga 76 godina

Tvrtka Nexen osnovana je davne 1942. godine u Južnoj Koreji, sa sjedištem u Yangsan, i tada je poslovala pod imenom Heung-A Tyre Company. Pred početak novog stoljeća, godine 2000, tvrtka je promijenila svoje ime iz Woosung tire u Nexen Tire Corporation. Ovaj novi naziv tvrtke oslikava strategiju koja je započeta ulaskom u 21. stoljeće, kao i težnje kompanije da bude spremna za budućnost istodobno njegujući svoju dugu tradiciju i dobro nasljeđe. Novi naziv kompanije sastavljen je iz dvije riječi koje su okrenute ka onome što tek dolazi, ka budućnosti i novom stoljeću. „Nex“ kao sljedeće, i „en“ kao stoljeće. Novo ime kompanije i nova krilatica pod kojom će razvijati svoje novo poslovanje oslikavanju spremnost i volju da se kompanija pripremi za budućnost i da svoje vjerne kupce sigurno vozi u bolju sutrašnjicu.

Sada, ova tvrtka za proizvodnju guma ima tradiciju dugu već 76 godina, i odavno je osvojila, isprva samo korejsko, a ubrzo i azijsko tržište. Poslije osvajanja azijskog tržišta, Nexen je danas u ekspanziji na europskom, no i na američkom i australskom tržištu. Polako ali sigurno, zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti i odičnm cijenama, gume Nexen su zadobile povjerenje kupaca na zahtijevnom europskom tržištu.

Godine 2005. tvrtka niže uspijehe van azijskog kontinenta i počinje da osvaja probirljivo i zahtjevno američko tržište. Te godine osniva svoju podružnicu u Sjedinjenim Američkim Državama, pod nazivom Nexen Tire America. Ovaj korak je bio sjajan početak osvajanja svjetskog tržišta i globalne ekspanzije ovoga brenda.

Šireći se na svjetsko tržište, Nexen istodobno vrlo vrijedno radi na unaprijeđenju svoje proizvodnje, te iste 2005. godine dobija patent za tehnologiju za proizvodnju stratificiranih silikatnih nano kompozitnih guma.

Visoka kvaliteta i pristupačna cijena Nexen guma, način su da se osvoji povjerenje kupaca

Ono što Nexen gume izdvaja iz mora ostalih proizvođača guma jeste to što udobnost i performanse Nexen guma direktno koreliraju sa sveukupnim zadovoljstvom vozača koji se sve više odlučuju za Nexen. Također, tvrtka Nexen sprovodi i veoma stroga ispitivanja kvalitete guma kao i njihovih performansi, te na taj način zaslužuje kako povjerenje kupaca, tako i povjerenje proizvođača automobila. A proizvođači automobila iz svojeg iskustva znaju da kada je kupac zadovoljan svojim gumama, bit će zadovoljan i svojim automobilom. Ulaganjem u izgradnju brenda prepoznatljive kvalitete i renomiranog imena ulaže se i u budućnost. Takvim načinom poslovanja u Nexen tvrtki mogu biti sigurni da će se kupac koji je jednom bio zadovoljan svojim Nexen gumama, vrlo vjerojatno ponovo odlučiti kupiti ih kada za to ponovo dođe vrijeme.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1508
prikaži više 20
od 1508
Je plaćeno oglašavanje

Inovativna tehnologija u proizvodnji guma Nexen

Nexen otvoreno pristupa svim inovacijama koje su dostupne, konstantno radi na unaprijeđenju u svojoj proizvodnji i primeni svih dostupnih znanja i novih tehnologija. Nexen sve vrijeme radi na istraživanju i razvoju tehnologije proizvodnje guma i koristi najmodrniju opremu u procesu proizvodnje. To je tvrtki Nexen u 2016. godini donijelo i nagradu za inovativnu gumu Green Hive. Ova Nexenova guma dobila je nagradu „2016 Red Dot Design Award“. To je guma sa konceptom o svijesti o očuvanju životnog okruženja i životne sredine jer se u Nexenu strogo vodi računa o ekološki prihvatljivom pristupu. Guma Green Hive prepoznata je i kao environment-friendly guma, što znači da se u ovoj tvrtki prate sva najnovija dostignuća uz koja se vodi računa o očuvanju životnog prostora, te se ima svijest o ekologiji.

Nexen gume koje možete kupiti putem naše Internet stranice

Naša Internet stranica može vam ponuditi veliki izbor Nexen guma za sve tipove vaših vozila. Nudimo vam Nexen gume za vaša osobna vozila, za vaša kombi vozila, i ono po čemu je Nexen na daleko poznat i prepoznatljiv, a to su gume za SUV vozila za sporedne ceste, a sve to po najpovoljnijim cijenama na našem tržišzu.

Također, Nexen gume koje možete kupiti na našoj Internet stranici, možete pretražiti i po tipu gume u ovisnosti od toga da li vam trebaju zimske, ljetne ili ste se odlučili za univerzalne Nexen gume za sva godišnja doba. Što god odabrali, možete biti sigurni u svoj izbor, jer ćete dobiti samo najbolje i to po najpovoljnijim cijenama.

prema gore