Izabrani filteri

Gume Nokian

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Nokian gume, sigurnost i skandinavska preciznost u vožnji po pristupačnim cijenama

Nokian gume, duga tradicija i neupitna kvaliteta

Nokian kompanija dolazi iz Finske i najznačajniji je proizvođač guma u nordijskim zemljama. Prva radionica za proizvodnju gumarskih proizvoda osnovana je još davne 1865. godine u finskom gradu Tampereu. Počinje proizvoditi gume za osobna vozila 1932. godine kada na tržište izbacuje svoju prvu auto gumu.

Nokian gume, gume koje su prilagođene ekstremnim zimskim uvjetima

Tvornica Nokian se nalazi u Finskoj, u Skandinaviji, gdje su ekstremni zimski uvjeti realnost tijekom većeg dijela godine. Baš zbog toga, Noikan Tires tvrtka svoje gume najviše prilagođava uvjetima vožnje po snijegu, ledu i niskim temperaturama. Kako bi proizveli savršenu gumu za ovakve vremenske uvjete, Nokian kompanija posjeduje poligon za testiranje na kojemu se izvode simulacije vožnje u najekstremnijim mogućim zimskim uvjetima. Kontinuirana ulaganja u inovacije i pboljšanje performansi u vožnji po snijegu, ledu i temperaturama daleko ispod nultog podeoka Celzija, dovode do toga da je Nokian guma, guma broj 1 u svijetu za nepovoljne zimske uvjete. Nokian gume vam jamče sigurnost, brzinu i ugodnost na snijegu i ledu. U godini 2011. Nokian guma Hakkapeliitta zimska guma sa 7 krampona oborila je svjetski rekord u vožnji po ledu kada je postigla brzinu od nezamislivih 331.61 kilometara po času. Te su gume najbrže zimske gume na svijetu.

Nokian gume, uvek inovativne i visoko kvalitetne gume sa dugom tradicijom

Nokian tvrtka razvija i proizvodi visoko kvalitetne gume za osobna vozila, kombi vozila i za kamione. Proizvodnja Nokian guma posebno je poznata po inovativnim zimskim gumama, ali također razvija i konkurentne ljetne nokian gume, kao i gume za sva četiri godišnja doba. Njihova cijena je doista veoma pristupačna, kada su u obzir uzme njihova kvaliteta i sve ono što vam može pružiti vožnja kada imate ove kvalitetne gume. Također, Nokian je i jedan od vodećih svjetskih proizvođača teških specijalnih guma. Nokian grupa također uključuje i Vianor lanac koji je specijaliziran za održavanje vozila i guma. To je najveći lanac za gume i automobile u nordijskim i baltičkim zemljama, a također i u Ruskoj Federaciji.

Nokian Tires je prve zimske gume na svijetu razvio prije 80 godina. Također, Nokian Tires barem pola godine posvećuju ozbiljnom testiranju zimskih guma. To Nokian zimske gume dovodi na prvo mjesto po pouzdanosti, sigurnosti i kvalitet. Beskompromisno testiranje i ponavljanje u stalnim uvjetima, doveli su Nokian zimske gume do savršenstva. Ispituju se kočenje, ubrzanje, rukovanje, vožnja na kružnoj cesti i strminama, a sve to po ledu i snijegu.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1072
prikaži više 20
od 1072
Je plaćeno oglašavanje

Nokian zimske gume sa šiljcima, više nego što ste mogli i zamisliti

Na osamdesetoj obljetnici od proizvodnje svoje prve zimske gume, Nokian je predstavio revolucionarnu koncepciju zimskih guma sa šiljcima. Ova guma omogućava vozaču da izbaci šiljke pritiskom na gumb, te da na taj način poboljša prianjanje u vožnji po snijegu i zaleđenim cestama. Ovi šiljci se na isti način povlače, dakle pritiskom na gumb, i to vozač može uraditi kada za šiljcima više nema potrebe. Na ovaj način, vozač može prilagoditi svoje gume uvjetima na cesti, te ako ima potrebe za šiljcima, može ih izbaciti jednim pritiskom na gumb, te ih isto tako, jednim pritiskom na gumb i vratiti kada za njima više nema potrebe.

Kupite Nokian gume na našoj Internet stranici po izuzetno povoljnim cijenama

U našoj prodaji nalazi se ogroman asortiman Nokian guma za sve tipove vaših vozila, od osobnih automobila, SUV vozila, kombi vozila, pa sve do kamiona. Možete kupiti i Nokian ljetne, zimske ili gume za sva četiri godišnja doba. Nokian gume neupitne kvalitete na našoj stranici možete poručiti po najpovoljnijim cijenama. No, nijedna cijena nije previsoka kada je u pitanju vaša sigurnost, a Nokian gume vam je mogu pružiti.

prema gore