Izabrani filteri

Gume za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Najlakši način da dođete do najpovoljnijih auto guma u Hrvatskoj

Na našoj stranici možete pronaći najveći online izbor najkvalitetnijih guma za vaše osobno vozilo. Nudimo vam najbolje auto gume po najpovoljnijim cijenama. Bilo da su vam potrebne ljetne gume, zimske gume ili cjelogodišnje gume, mi imamo savršene gume koje će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Pronalaženje pravih guma za vas nikada nije bilo lakše. Na našoj stranici smo vam obezbjedili razne filtre kako bismo vam olakšali pretragu i omogućili da na brz i jednostavan način nađete baš ono što želite. Pretragu možete izvršiti prema tipu vašeg auta, prema veličini auto guma koje vam odgovaraju, te prema brendu kojemu najviše vjerujete. Također, pretragu možete ograničiti i na cijene koje odgovaraju vašem budžetu. Auto gume možete pretraživati i samo po tome da li želite ljetne, zimske ili cjelogodišnje auto gume. Kada razmotrite sve ponuđene opcije i odlučite se za određene auto gume, dovoljno je da kliknete na „ubaci u košaricu“ i mi ćemo vam odabrane gume dostaviti na vašu kućnu adresu.

Kako odabrati najbolje auto gume

Kada je riječ o odabiru pravih auto guma, postoji mnogo važnih stvari koje morate uzeti u razmatranje. U obzir morate uzeti da li su za vas trenutačno najbolje ljetne, zimske ili cjelogodišnje gume, zatim kakav gazni sloj gume trebate. Sve ove auto gume imaju svoje specifičnosti i po nečemu su jedinstvene, što umnogome utječe na vaše iskustvo u vožnji. Svaki iskusan vozač zna koliko je važna uloga dobrih auto guma, koliko one doprinose ugodnoj vožnji, ali i sigurnosti automobila.

Kakve auto gume odabrati?

Ljetne auto gume treba koristiti između proljeća i jeseni, kada su temperature zraka iznad 7 stepeni Celzija. Kada su temperature zraka niže, učinkovitost ovih guma je smanjena, što loše utječe na vašu vožnju, a što je još važnije, loše utjrče i na vašu bezbjednost. Zbog svega navedenog, u zimskim uslovima biti će najbolje da koristite zimske gume. Zimske auto gume načinjene su od posebne gumene smješe koja se može odlično nositi sa niskim temperaturama, a imaju i gazni sloj dizajniran tako da vam može pružiti sigurnost na cesti sa snijegom i ledom. Zimske gume imaju više žljebova i kanala kako bi vam pomogle da se izborite sa snijegom i akvaplaningom.

Sa druge strane, cjelogodišnje, univerzalne gume kombinacija su najboljih karakteristika zimskih i ljetnih guma. Cjelogodišnje auto gume možete koristiti tjekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 41855
prikaži više 20
od 41855
Je plaćeno oglašavanje

U našoj ponudi možete pronaći sve vrste auto guma po najpovoljnijim cijenama

Prilikom pretrage naše stranice možete pronaći različite vrste auto guma po najpovoljnijim cijenama. Najbolju vožnju ćete postići kada vaš automobil opremite najboljim auto gumama. Gume igraju ključnu ulogu u ugodnosti i sigurnosti vaše vožnje. Zato je potrebno da izaberete najkvalitetnije auto gume, vodeći računa o svojim potrebama.

Naša stranica u ponudi ima auto gume koje će moći ispuniti sve vaše zahtjeve i očekivanja. Dajemo vam pristup najboljim svjetskim brendovima po najpovoljnijim cijenama. Nudimo vam najjeftinije auto gume svjetskih brendova poput brenda Michelin, Bridgestone, Dunlop, Continental, Hankook, Nokian, Pirelli i mnoge druge. Svi ovi brendovi nude veliki izbor auto guma, kako ljetnih, tako i zimskih i cjelogodišnjih guma, te guma različitih širina, visina i različitih indeksa opterećenja i indeksa brzne.

Naša stranica pravo je mjesto za vas.

prema gore