Izabrani filteri

Gume Barum za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Barum auto gume, češke gume odličnih performansi i povoljne cijene

Barum auto gume nastale su u Češkoj prije više od pola stoljeća, a danas posluju u okviru njemačke Continental Group i proizvode izuzetno kvalitetne auto gume. Danas iz proizvodne linije Barum tvornice godišnje na tržište izađe 21 miliun Barum auto guma za vaša osobna vozila. Barum auto gume prolaze kroz stroge kontrole u tijeku proizvodnog procesa, te poseduju razne certifikate koje potvrđuju njihovu kvalitetu, ekološku prihvatljivost i to da zadovoljavaju i najstrože ISO standarde.

Barum auto gume po najnižim cijenama u prodaji naše Internet stranice online

U ponudi naše Internet stranice nalazi se širok spektar Barum auto guma, te ih sve možete kupiti po najnižim cijenama na domaćem tržištu. Kod nas možete kupiti ljetne Barum auto gume. Sve Barum ljetne auto gume pružit će vam odličnu trakciju kao i savršenu stabilnost prilikom skretanja. Na taj način vaša vožnja postaje ugodna i sigurna, a i potrošnja goriva bit će smanjena, što doista nije zanemarljiva stvar kada su u pitanju troškovi. U proizvodnji ljetnih Barum guma koristi se specijalna smješa kako ova auto guma ne bi izgubila svoj oblik pri visokim temperaturama. Ostat će dovoljno čvrste i pri najvišim temperaturama te neće izgubiti pritisak. Također, ona pruža odlične performanse i po kišnim uvjetima i na mokrim cestama.

U našoj ponudi nalaze se i zimske Barum auto gume, te barum auto gume za sva četiri godišnja doba – Barum gume za sve sezone. Sve cijene koje vam mi možemo ponuditi za Barum auto gume, znatno su niže no na drugim prodajnim mjestima.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 317
prikaži više 20
od 317
Je plaćeno oglašavanje
prema gore