Izabrani filteri

Gume Bridgestone za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Bridgestone auto gume, japanska kvaliteta koju morate probati

Japanske auto gume Bridgestone svjetski su čuvene auto gume neosporne kvalitete i na prvom su mjestu na svijetu po prodaji. Tvrtka Bridgestone osnovana je 1931. godine u Japanu u gradu Kurume i danas je vodeća svjetska kompanija za proizvodnju svih vrsta guma. Ima svoje proizvodne pogone na svim kontinentima, kao i prodajnu mrežu putem koje distribuira gume širom svijeta. Bridgestone ima 45 tvornica guma u preko stotinu zemalja i vodeća je tvrtka na svjetskoj razini. Na lidersko mjesto došla je isključivo zbog kvalitete svojih guma, sjajnih performansi koje vam ove auto gume mogu pružiti, te ugodnosti, sigurnosti, a i zaista povoljnih cijena kada se u obzir uzmu sve ove prednosti.

Napravite nepogrešiv izbor i kupite Bridgestone auto gume na našoj stranici

Učinite pravu stavar i još danas kupite ono što je u ponudi tržišta najbolje, a to su, bez ikakve dvojbe, Bridgestone auto gume. Naša vam stranica pruža mogućnost da pregledavate sve što Bridgestone ima u ponudi od auto guma, te uporedite cijene i odaberete ono što je za vas najbolje. A najbolje su svakako auto gume Bridgestone. Po svi istraživanjima i testiranjima, to je ono najbolje što za novac možete kupiti.

Iz naše bogate ponude mi bismo za vas izdvojili auto gumu za ljeto Bridgestone Tuaranza T001. Ova auto guma vam na jednom mjestu nudi ugodnost, sigurnost, dugi vijek trajanja, a uz sve to, ova guma štiti i životni okoliš. Također, pri velikim brzinama daje vam sjajnu stabilnost na cesti. Zaustavni put prilikom kočenja na mokrim cestama također je odličan. To se postiže čvrstim bočnim i uzdućnim ivičnim blokovima, te širokim usecima koji sprečavaju akvaplaning. Ova auto guma proizvedena je od smeše Nano Pro – Tech koja gumi pruža odličan balans između voćnje po mokrim cestama i otporu pri rotaciji.

Od zimskih guma bismo izdvojili auto gumu Bridgestone Blizzak LM – 30. Gazni sloj ove gume je asimetričan i ima pojačane centralne useke što pruža sjajno prianjanje na cestama sa ledom i snijegom. Silika omogućava stabilno kočenje, te dobru upravljivost i ugodnu vožnju.

Što god odabrali iz ponude Bridgestone auto guma, nećete pogriješiti. Izuzetna kvaliteta i povoljne cijene Bridgestone auto gume čine najboljim izborom. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1506
prikaži više 20
od 1506
Je plaćeno oglašavanje
prema gore