Izabrani filteri

Gume Continental za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Auto gume Continental, nedvojbeno savršen izbor za vaše osobno vozilo

Tvrtka Continental njeguje tradiciju dugu 146 godina, te vam gotovo stoljeće i pol nudi auto gume visoke kvalitete svjetskih standarda. Ovaj njemački brend je pionir u mnogo čemu u gumarskoj industriji i konstantno prati inovacije na polju sutomobilske i gumarske industrije, te sva naučna dostignuća smesta implemetntira u svoje proizvode. Svaki kupac Continental auto guma može biti potpuno siguran da je po najpovoljnijoj cijeni dobio auto gume vrhunske kvalitete koje zadovoljavaju najviše svjetske standarde.

Continentak je jedan od vodećih proizvođača guma za putnička vozila u Europi, te je i četvrti po redu najveći proizvođač guma za osobne automobile u originalnoj opremi i tržištu zamjene.

Fokus razvoja proizvodnje Continental brenda je da optimizira sve sve karakteristike koje su bitne za sigurnost, sve to dok istodobno radi na minimiziranju otpora kotrljanja. Godine neprekidnog istraživanja u Continentak tvrtki, dovele su do zaključka da su gume presudne za sveukupnu učinkovitot vozil, no isto tako imaju važan utjecaj na kočenje. Stoga Continental auto gume nude odlično kočenje, uživanje tjekom vožnje i maksimalnu sigurnost na cestama po svim vremenskim uvjetima.

Ponuda Continental auto guma na našoj stranici

Najpovoljnije cijene auto guma Continental možete naći na našoj Internet stranici. Nedvojbeno veliki izbor svih tipova Continental auto guma, ali i cijene koje nigdje drugo nećete moći naći. Naš izbor se sastoji od ogromnog broja Continental zimskih, ljetnih i guma za sve sezone. Izbor je doista širok, te uz naše filere pretragu možete suziti i ograničiti je po tipu vašega vozila i sezoni za koju trebate gume – zimu, ljeto ili sve sezone. U svakom slučaju, cijena Continental auto guma kod nas je najpovoljnija. Pregledavajte i usporedite cijene, te nađite Continental auto gumu koja baš paše za vas i vaše osobno vouilo.

Iz širokog spektra izbora Continental guma, mi bismo za vas izdvojili Continental gumu Conti Sport Contact 5. To je guma vrlo pristupačne cijene koja vam za uzvrat pruža izvrsnu sigurnost prilikom skretanja, kraće vrijeme kočenja u svim vremenkim uvjetima, smanjenu potrošnju goriva. Napraviteizbor prema vašim potrebama i poručite kod nas Continental auto gume po najpovoljnijim cijenama. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1713
prikaži više 20
od 1713
Je plaćeno oglašavanje
prema gore