Izabrani filteri

Gume Falken za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Prosječni pregled testa

do

Auto gume Falken, vrhunske gume povoljne cijene

Falken gume koje će potpuno zadovoljiti vaše zahtjeve

Falken auto gume proizvode se od 1983. godine. Proizvodnja je započeta u Japanu, u gradu Kobe, a danas Falken gume posluju u suradnji i pod okriljem američke tvrtke Goodyear.

Falken auto gume kontinuirano su podvrgnute strogim testovima i zadovoljavaju i najviše zahtjeve kupaca, kao i visoke američke i europske standarde. Danas je Falken najviše usredotočen na proizvodnju guma izuzetno visokih performansi, tahozvanih Ultra High Performance guma – UHP. Njihov izuzetan kvalitet, izdržljivost, stabilnost koju vam mogu pružiti na cestama po rzličitim vremenskim uvjetima razlozi su zašto da svoje povjerenje poklonite baš ovoj robnoj marki koja nam dolazi iz Japana. Sve to, uz izuztno pristupačne cijene, učinit će kupnju Falken auto guma pravom odlukom za vas. Tako ćete sebi obezbijediti i sigurnost na cesti, ali i gumu koja neće biti veliko opterećenje za vaš budžet.

Falken auto gume na našoj Internet stranici po pristupačnim cijenama

Pregledajte našu Internet stranicu i pretražite izbor koji vam nudimo iz širokog spektra auto guma Falken. Pretragom ćete se uvjeriti da su sve gume koje imamo u prodaji visoke kvalitete, ali isto tako i veoma povoljnih cijena. Kod nas po najnižim cijenama možete kupiti online ljetne Falken auto gume, zimske gume, te i Falken auto gume za sva četiri godišnja doba.

Od ljetnih Falken guma, izdvojili bismo iz ponude Falken Sincera SN832 Ecorun. Ova guma pružit će vam sigurnu vožnju kako po mokrim, tako i po suhim cestama. Veoma je stabilna, pruža laku upravljivost i sprečava akvaplaning. Njena cijena je najniža u našoj online prodaji.

Od zimskih Falken guma, preporučamo vam Falken Eurowinter HS01, gume koje kombinuju odličnu stabilnost sa atraktivnom cijenom.

I sve ostale Falken auto gume koje imamo u ponudi mogu biti pravi izbor za vas, jer nude idealan balans između cijene i kvalitete. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 853
prikaži više 20
od 853
Je plaćeno oglašavanje
prema gore