Izabrani filteri

Gume Goodyear za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Goodyear auto gume, gume koje vam pružaju ugodnost, sigurnost i vrhunsku kvalitetu po razumnoj cijeni

Goodyear auto gume spadaju u sam vrh u svijetu auto guma i gumarske industrije, a svoju kvalitetu dokazale su nebrojeno puta. Goodyear auto gume na tržištu su od 1898. godine, kada je tvrtka osnovana u državi Ohajo u Sjedinjenim Američkim Državama. Od tada pa do danas, Goodyear auto gume lider su u inovacijama, otkrićima, pionir su u mnogim oblastima, a njihova kvaliteta baš nikada nije došla u pitanje. Kada kupite auto gumu brenda Goodyear, možete biti sigurni da ste za malo novca kupili gume vrhunskih performansi iznad svih svojih očekivanja. Goodyear auto gume pružit će vam vrhunsko uživanje u vožnji, sigurnost, kvalitet i bit će dugoga vijeka trajanja. Ni jedna cijena nije previsoka za ono što vam Goodyear auto gume mogu pružiti.

Prodaja Goodyear auto guma putem naše Internet stranice

Pogledajte širok asortiman Goodyear auto guma koje imamo u našoj prodaji. Svaka od ovih guma nudi vam izvrsnu kvalitetu, ima sjajne performanse na svim vrstama cesta, i pruža sigurnost u svim vremenskim uvjetima. Nikako ne možete pogrešiti kupujući Goodyear auto gume za svoje osobno vozilo.

Ove gume možete kupiti u najrazličitijim veličinama, a isto tako možete izabrati i Goodyear auto hume za ljeto, zimu ili pak Goodyear auto gume za sva četiri godišnja doba.

Od ljetnjih modela bismo vam preporučili Goodyear Efficience Grip auto gume. Njih odlikuje tehnologija Fuel Saving, što znači da pravi uštedu goriva, ali i manju emisiju CO2, te su one i ekološki prihvatljive.

Od zimskih modela tu su zimske auto gume Goodyear Ultra Grip. Ove gume izuzetno pristupačne cijene u usporedbi sa svojom kvalitetom, pružaju vam kraći kočioni put na ledu i snijegu zbog svoje 3D BIS tehnologije. To su isprepetani blokovi koji kočioni put čine kraćim i do jednog metra u odnosu na gume drugih prpizvođača. Koju god Goodyear auto gumu budete kupili kod nas, budite sigurni da ste kupili gumu koja će vam prućiti samo ono najbolje. Naše cijene su znatno niže nego na drugim mjestima. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1159
prikaži više 20
od 1159
Je plaćeno oglašavanje
prema gore