Izabrani filteri

Gume Hankook za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Hankook auto gume, najviši standardi i performanse po najpovoljnijim cijenama za vaše osobno vozilo

Južnokorejska tvrtka Hankook Tires group 1997. godine pravi prodor na europsko tržište i vrlo brzo osvaja povjerenje kupaca. To postiže veoma lako jer jamči izuzetnu kvalitetu svojih auto guma, a uz to i izuzetno povoljnu cijenu. Svoju kvalitetu kontinuirano poboljšava kroz stalne inovacije i istraživanja tržišta, te pažljivo ispituje svaku gumu i prilagođava je potrebama vozača. Svaka Hankook auto guma ima sjajne performanse i zbog toga joj se kupci ponovo vraćaju. Tome doprinosi i izuzrtno povoljna cijena.

Na našoj Internet stranici kupite Hankook auto gume po najpovoljnijim cijenama koje možete naći

U našoj ponudi nalazi se veliki broj Hankook auto guma prilagođenih različitim vremenskim uvjetima. Na našoj stranici možete naći najnovije modele Hankook auto guma, ali isto tako i one koje su već dobro poznate i učvrstile su svoju poziciju na gumarskom tržištu. Mi vam nudimo Hankook ljetne i zimske auto gume, kao i Hankook gume za sva godišnja doba. Sve ove gume za vaš auto možete poručiti na našoj stranici i biti sigurni da ste ih kupili po najjeftinijim cijenama.

Iz naše ponude Hankook auto guma, mi bismo za vas mogli izdvojiti: Hankook Ventus S1 evo2 (K117). Ova guma iz Hankook proizvodne ponude ljetnih guma je guma premium performasi koja vam pruža preciznu, kontroliranu vožnju u zavojima pri visokim brzinama i ekološki prihvatljive performanse kroz minimalnu otpornost kotrljanjai optimiziranu implementiranost profila.

No, koju god gumu da izaberete iz Hankok ponude, budite sigurni da ćete biti zadovoljni, kako kvalitetom, tako i povoljnim cijenama. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1187
prikaži više 20
od 1187
Je plaćeno oglašavanje
prema gore