Izabrani filteri

Gume Kleber za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosječni pregled testa

do

Kleber auto gume, nude vam izuzetnu kvalitetu za malu cijenu

Francuska tvrtka Kleber posluje pod okriljem Michelina od 1980. godine, a svoju proizvodnju je započela još na samom pragu dvadesetog stoljeća. Brend koji je svojevrstan broj jedan u Francuskoj i ima najbolju ponudu za male i srednje automobile. Na europskoj top listi najboljih guma nalaze se na sjajnom šestom mjestu.

Što vam pružaju Kleber auto gume?

Kleber auto gume su odličan izbor za vaše osobno vozilo. Njihova cijena ima sjajan balans sa svim kvalitetama koje one mogu pružiti.

Kleber gume vam daju sigurnost tjekom vožnje, dug vijek trajanja, te ugodnu vožnju u kojoj ćete uživati.

U našoj ponudi od Kleber auto guma po povoljnim cijenama

Neupitne kvalitete, Kleber auto gume su pravi izbor za vaše osobno vozilo. U našoj ponudi online možete naći sve vrste veličina Kleber auto guma i poručiti ih na vašu kućnu adresu jednik klikom na gumb „Ubaci u košaricu“. Iz naše ponude bismo za vas izdvojili nekoliko modela Kleber auto guma.

Kleber Dynaxer HP ljetna guma za vaše osobno vozilo koja se uspješno nosi sa svim vremenskim uvjetima na cesti. Ima izvrsno prianjanje, što daje bolje kočenje i kraći zaustavni put. Ova guma vam po niskoj cijeni pruža visoku razinu sigurnosti na cesti.

Također, tu je i zimska auto guma Kleber Krisalp HP za vaša osobna vozila. Izvrsna je na snijegu zahvaljujući brojnim horizontalnim šarama. Ima i oznaku 3 Peake Mountain Snow Flake - oznaku pahuljice i tri snijegom prekrvivena planinska vrha, što je čini odličnim izborom za vožnju cestama prekrivenim ledom i snijegom. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 396
prikaži više 20
od 396
Je plaćeno oglašavanje
prema gore