Izabrani filteri

Gume Kumho za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kumho auto gume, vrhunska kvaliteta azijskog giganta po najvišim europskim standardima

Najveći južnokorejski proizvođač guma Kumho na tržištu se nalazi već 58 godina i za to vrijeme uspio je da osvoji povjerenje vozača i dođe u 10 najvećih svjetskih proizvođača na gumarskom tržištu. Kumho auto gume proizvode se na tri kontinenta – Aziji, Europi i Sjevernoj Americi. Kumho ima i svoje razvojne centre također na ova tri kontinenta. Veoma je posvećen inovacijama i poboljšanju kvalitete, te se u njima svakodnevno radi na implementaciji i testiranju novih saznanja i proizvoda kako bi se dostigle što bolje performanse i kako bi se kupci učinili što zadovoljnijima.

U našoj prodaji iz asortimana Kumho auto guma

Uz veoma povoljne cijene, izuzetne performanse i kvalitetu, ne možete pogriješiti ako kod nas kupite Kumho auto gume. U prodaji imamo izuzetne Kumho Ecsta gume za osobna vozila. Ove auto gume nude sjajne performanse, a imamo ih i za sportske modele osobnih vozila. Također, Kumho Ecsta auto gume imamo i u njihovoj ljetnoj, ali i zimskoj varijanti. One vam mogu pružiti odličnu upravljivost, sjajne performanse i pri velikim brzinama, imaju odličan zaustavni put pri kočenju i brze su u startu vozila, a njihova cijena je doista veoma pristupačna.

U prodaji imamo i Kumho Sense i Kumho Solus turing gume koje pružaju sjajnu udobnost tijekom vožnje, daju veliku uštedu u gorivu i lake su za recikliranje. Njihova cijena na našoj stranici najniža je koju možete pronaći na domaćem tržištu.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 714
prikaži više 20
od 714
Je plaćeno oglašavanje
prema gore