Izabrani filteri

Ljetne gume za osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Najbolja ponuda ljetnih guma za sve tipove vaših vozila, uz najniže cijene

Zašto je važno da vaše vozilo ima ljetne gume

Ljetne gume su idealne za period od proljeća, tjekom ljeta, pa do početka jeseni. Tehnologija u proizvodnji i sustav ljetnih guma prilagođeni su točno tim vremenskim uvjetima. Kvalitetne i adekvatne gume spram godišnjeg doba najvažnija su stvar za vašu bezbjednost. Gume vašu vožnju čine sigurnom i udobnom. Ljetne gume najbolje prianjaju na užareni asfalt, te su samim tim najbolje rješenje za vruće ljetne dane jer vam mogu pružiti stabilnost na cesti kakvu vam gume koje nisu predviđene za visoke temperatutre zraka ne mogu pružiti. A vaša stabilnost i sigurna vožnja, najvažnija su stvar. Ljetne gume imaju čvršće blokove gazne površine, te će vam moći pružiti veću bezbjednost za vrijeme kiša. Ljetne gume imaju bolje prianjanje po mokrim površinama. Šare na gazećem sloju, kao i kanali ljetnih guma, prilagođeni su i dizajnirani tako da vaše vozilo može odlično da prianja po mokrim površinama na kojima se nalazi određena količina vode. One minimiziraju mogućnost akvaplaninga. Također, zaustavni put je kraći i kočenje je bolje na mokroj površini kada imate ljetne gume.

Kada je vrijeme da vaše vozilo dobije ljetne gume?

Dolaskom proljeća i pri temperaturama zraka većim od 7 stupnjeva Celzija, vašem autu su potrebne ljetne gume. Samo tako možete iz vašeg vozila izvući maksimum, prilagođavajući ga novim vremenskim uvjetima, a ljetne gume tada pokazuju svoje najbolje mogučnosti. No, ne samo to. I vaša sigurnost na drumu može biti obezbjeđena samo ako svoje gume prilagodite vremenskim uvjetima. Ljetne gume su tvrđe jer su namjenjene vožnji po užarenoj cesti i visokim temperaturama zraka. Dizajnirane su da odlično podnose i kišne pljuskove i ljetne vrućine, te će vašu vožnju učiniti bezbednom i udobnom u takvim prilikama. One vam daju mogućnost bržeg zaustavljanja i na mokrim i na suhim cestama.

Pogledajte našu ponudu najkvalitetnijih i najjeftinijih ljetnih guma

Kupovina ljetnih guma ne mora biti naporan i stresan posao za vas. Naša stranica vam daje mogućnost jednostavne i brze kupovine, kao i veliki izbor ljetnih modela guma za sve tipove vaših vozila. Prije nego što vas ovaj veliki izbor obeshrabri u daljnjoj pretrazi, pogledajte filtre koje smo vam obezbijedili. Na veoma jednostavan i brz način možete pretražiti i pronaći ljetne gume baš po vašoj mjeri. Dovoljno je da suzite pretragu na određeni tip vozila, ili možda na specifični brend koji je po vašoj mjeri. Također, naši filtri vam mogu ponuditi i pretragu po određenoj cijeni koja je odgovarajuća vašem budžetu. Jednostavno, u pretragu unesite novčani iznos koji biste željeli potrošiti na nabavku ljetnih guma, te će vam se prikazati samo ljetne gume koje spadaju u vaš željeni raspon cijena. Pretražite našu široku ponudu na više načina i po više kategorija, te pronađite ljetne gume koje su točno po mjeti vašega vozila. Budite sigurni da vam nudimo najveći izbor, a također i najniže cijene. Uz to, brendovi ljetnih guma koji su u našoj ponudi vrhunskog su kvaliteta i spadaju u sam svjetski vrh na polju proizvođača guma. U našoj širokoj ponudi ljetnih guma možete pronaći prave gume za bilo koji tip vašeg vozila. Nudimo vam ljetne gume za vaše automobile, motore, skutere, kombi vozila, teretna vozila.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 22474
prikaži više 20
od 22474
Je plaćeno oglašavanje

Najpoznatiji svetski brendovi

Naša Internet stranica u svojoj ponudi ima širok izbor guma najnovijih ljetnih dezena najvećih svjetskih brendova poput brendova Continental, Michelin, Dunlop, Pirelli, pa preko vodećeg skandinavskog brenda Nokian, američkih brendova Cooper i Falken, a sa azijskog kontinenta tu su južnokorejski Hankook i Nexen, te japanska Yokohama. Dovoljno je da se odlučite za brend koji kod vas uživa najviše povjerenja, te da u filtre unesete tip vašeg vozila i izbor je pred vama. Budite sigurni da su kod nas vaše željene ljetne gume najjeftinije. Izaberite ih, kliknite i ubacite u košaricu i u najkraćem mogućem roku one će biti dostavljene na adresu vašega doma.

prema gore