Izabrani filteri

Gume Matador za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Matador auto gume, pristupačne cijene i visoka kvaliteta

Matador auto gume počele su se proizvoditi još davne 1905. godine u tadašnjoj Čehoslovačkoj, u gradu Bratislavi. Danas imaju tradiciju dugi više od jednoga stoljeća i vodeći su brend na istočno europskom gumarskom tržištu. Kontinuirano rade na usavršavanju i primjenjuju najnovije tehnologije u svom proizvodnom procesu, te vode računa o materijalima koji su u uporabi ne bi li bile ekološki prihvatljive i kako bi se vodilo računa o očuvanju životnoga okoliša. Matador auto gume danas se proizvode pod okriljem giganta kakav je Continental, i izvoze se u više od 80 zemalja širom svijeta.

Kupite Matador auto gume online po veoma povoljnim cijenama

Ako si želite priuštiti kvalitetu i sigurnu vožnju visokih performansi po niskim cijenama, na pravome ste mjestu. Matador auto gume nude vam odličan balans cijene i kvalitete po visokim ekološkim standardima. U našoj prodaji po povoljnim cijenama možete kupiti Matador ljetne auto gume, zimske auto gume, te Matador gume za sva četiri godišnja doba i to u svim veličinama. Iz ljetnjeg asortimana Matador auto guma možete za svoje osobno vozilo odabrati Matador Stella ljetne gume koje imaju izuzetno prianjanje na sve vrste podloga, a odlične su na mokrim cestama. Matador Elite gume za ljeto namijenjene su većim i luksuznijimosobnim vozilima pružajući ugodnu vožnju i dobru upravljivost.

Za vožnju u zimskim uvjetima, vaš auto možete opremiti Matador Sibir Snow zimskim auto gumama. I sve to možete kupiti online po najpristupačnijim cijenama na našoj strnici.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 222
prikaži više 20
od 222
Je plaćeno oglašavanje
prema gore