Izabrani filteri

Gume Michelin za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Michelin auto gume – najbolji izbor uz najbolju cijenu

Broj jedan u proizvodnji auto guma za vaše osobno vozilo

Francuski gigant Michelin već 129 godina ima vodeće mjesto u industriji auto guma i neupitnu kvalitetu koju vam nudi. Konstantan rad na inovacijama i praćenje svih novina u nauci koje se mogu primjeniti u proizvodnji, daju rezultate i garanciju da nikada ne možete pogriješiti ako izaberete ove gume za vaše osobno vozilo. Za svoj novac dobit ćete vrhunsku kvalitetu, uživat ćete u vožnji i bit ćete sigurni.

Michelim je razvio izuzetnu kvalitetu zimslih i ljetnih guma, te guma za sve sezone.

Preporuka naše Internet stranice iz širokog spektra ponude Michelin auto guma

Na našoj Internet stranici možete pronaći gotovo sve iz ponude Michelin auto guma. Tu su najnoviji ljetni modeli koje možete kupiti za ovu ljetnu sezonu, te i veliki izbor zimskih i univerzalinih Michelin auto guma.

Michelin je napravio još jedan veliki pomak u proizvodnji guma i inovacijama, izbacivši na tržište prve ljetne gume sa zimskim sertifikatom. Kod nas možete poručiti ove inovativne gume Michelin Cross Climate. Iako je mnogo ulagano u napredak i poboljšanje u proizvodnji guma za sve sezone, one ipak nisu mogle zadovoljiti potrebe vozača koji žive u uslovima velikih temperaturnih razlika. Ali, Michelin je uspio da riješi i ovaj problem svojom inovativnom gumom Cross Climate koja je odobrena za uporabu i u zimskim uvjetima i u onim zemljama gdje je propisana obavezna uporaba zimskih guma. Ovom auto gumom, Michelin je spojio nespojivo i napravio ljetne gume pogodne i za zimske uvjete. Napredne tehnologije primjenjene u proizvodnji ovih guma osiguravaju izvrsne performanse i na suhom i na snijegu, te dulji vijek tarjanja uz odličnu cijenu. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1482
prikaži više 20
od 1482
Je plaćeno oglašavanje
prema gore