Izabrani filteri

Gume Minerva za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Auto gume Minerva za vaše osobno vozilo – visoka kvaliteta po povoljnim cijenama

Minerva auto gume proizvode se u belgijskoj tvrtki osnovanoj 1992. godine, a koja je svojevrsni nasljednik tvornice luksuznih automobila osnovane još davne 1897. godine. Danas tvornica Minerva posluje pod okriljem čuvenog njemačkog Continentala i konstantno unosi inovacije u svoju proizvodnu tehnologiju i teži da osigura kvalitet za svoje klijente, uz veoma pristupačnu cijenu.

Prodaja i preporuka Minerva auto guma na našoj Internet stranici

Danas Minerva proizvodi širok spektar guma za automobile i trudi se i ulaže kako bi proizvodila samo gume visoke kvalitete. Na našoj Internet stranici možete pomoću naših filtera pregledavati koje auto gume vam možemo ponuditi iz proizvodnoga programa Minerve. Budite sigurni da osim kvalitete, ove gume imaju i veoma povoljnu cijenu, te ćete u skladu sa svojim budžetom svom osobnom vozilu moći obezbijediti kvalitetne gume po niskim cijenama.

Iz naše široke ponude, mi bismo za vas izdvojili nekoliko auto guma iz širokog spektra asortimana koje pruža Minerva. Ove auto gume pružit će vam savršeni balans performansi i vrijdnosti u širokom rasponu svih mogućih veličina. Morate obratiti pozornot na tip svoga osobnoga vozila, te na taj način napraviti izbor za svoj auto.

Od Minerva ljetnih auto guma, naša preporuka ide gumama Minerva Sport Power Radial i Minerva 209, a od auto guma za zimski period, za vas izdvajamo Minerva Snow Powe 2. Minerva također nudi i auto gume za sva 4 godišnja doba, te u našoj prodaji možete pronaći Minerva Emizeo auto gume za sve sezone.

Učinite pravu stvar i kupite Minerva auto gume po najpovoljnijim cijenama na našoj Internet stranici. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 449
prikaži više 20
od 449
Je plaćeno oglašavanje
prema gore