Izabrani filteri

Gume Nokian za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Nokian auto gume, izuzetna kvaliteta finskog proizvođača po veoma povoljnim cijenama

Finska tvrtka Nokian tires proizvodi gume izuzetne kvalitete, sjajnih performansi, privlačnog dizajna, te veoma povoljnih cijena. Nokian gume možete pronaći u veoma velikom opsegu veličina i za sve vrste vaših vozila. Također, iako je Nokian ekspert za zimske gume koje imaju izuzetne performanse po ekstremno lošim zimskim uvjetima, Nokian također proizvodi i vrlo konkurentne ljetne gume, kao i gume za sva četiri godišnja doba.

U ponudi naše Internet stranice iz zimskog i ljetnjeg programa Nokian auto guma po niskim cijenama

U moru različitih guma za različite vremenske uvjete i različite tipove vozila, mi bismo za vas izdvojili Nokian Iline ljetne gume, po veoma povoljnim cijenama. Nokian Iline ljetne gume dizajnirane su za manje i srednje porodične automobile, a također su prilagođenje i centralno europskim ljetnjim uvjetima. Ove gume pružaju ugodnu vožnju, beskompromisnu sigurnost i minimalnu emisiju buke. Nizak otpor pri obrtajima štedi gorivo i čuva okoliš.

Za vožnju u zimskim uvjetima tu su Nokian Hakkapeliitta R2, guma koja pruža vrhunsku udobnost u vožnji i sigurnost u zahtjevnim zimskim uvjetima. To je najsuvremenija nordijska zimska guma za vozače koji zahtijevaju apsolutnu udobnost u vožnji, znatnu uštedu goriva i najbolje sigurnosne karakteristike. Ove gume nenadmašne su na ledu i snijegu. Imaju malu emisiju buke i nisku potrošnju goriva. Zvanično su odobrene za zimsku uporabu.

Na našoj Internet stranici možete pogledati doista veliki izbor iz Nokian ponude, a sve Nokian gume imaju doista povoljne cijene. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 589
prikaži više 20
od 589
Je plaćeno oglašavanje
prema gore