Izabrani filteri

Gume Pirelli za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Pirelli auto gume, najbolja kvaliteta koju možete pružiti svom autu po povoljnim cijenama

Pirelli auto gume italijanski su brend svjetskoga glasa. Nalazi se među šest najpopularnijih brendova u svijetu u proizvodnji auto guma, a to nas ni malo ne čudi jer ono što vam auto gume Pirelli mogu pružiti, to rijetko koja guma može. Izuzetne performanse, ugodnost tjekom vožnje, manja emisija buke, odlično prianjanje, stabilnost i sigurnost, samo su neki od razloga zašto vaš izbor treba da budu baš Pirelli auto gume. Sve to ide uz veoma povoljnu cijenu koju sebi možete priuštiti.

Izbor Pirelli auto guma na našoj Internet stranici

Pogledajte cjenik Pirelli guma koje možete kupiti online iz naše prodaje i odaberite auto gumu koja zadovoljava vaše potrebe. Pirelli auto gume prodajemo online u svim njihovim veličinama, a isto tako i prilagođene svim vremenskim uvjetima. Kod nas po najpovoljnijim cijenama možete kupiti Pirelli auto gume za ljetne vremenke uvjete, zimske Pirelli auto gume, te Pirelli auto gume za sva četiri godišnja doba.

Iz naše prodaje izdvajamo Pirelli Centurato P7 gumu za sve sezone. To je guma za premijum automobile i SUV vozila, posebno je dizajnirana da se perfektno uklopi u moderne karakteristike vozila, osiguravajući maksimalnu sigurnost, kontrolu i performanse u svim vremenskim uvjetima. Ona ima specijalna ojačanja koja su umetnuta u strukturu bočnih stijenki i podupire bočno i poprečno opterećenje vozila čak i u odsustvu tlaka.

Što god kupili iz široke prodajne ponude Pirelli auto guma, biti ćete neizmjerno zadovoljni jer ste po povoljnoj cijeni kupili vrhunsku kvalitetu i sebi osigurali stabilnost i sigurnost na cesti.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1597
prikaži više 20
od 1597
Je plaćeno oglašavanje
prema gore