Izabrani filteri

Gume Tigar za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Tigar auto gume, vaša sigurnost na cestama po najpovoljnijim cijenama

Pirotski Tigar u vlasništvu francuskog Michelina, savršeni spoj koji pruža visoku kvalitetu i niske cijene

Auto gume Tigar dolaze nam iz Srbije, iz pirotske tvornice guma i gumarskih proizvoda. Sa tradicijom dugom više od 80 godina i cijenama pristupačnim za svačiji budžet. Tigar auto gume mogu biti pravi izbor za vas. Ako ste i imali dvojbi po pitanju ovih guma, kada vam kažemo da pitotska tvornica Tigar posluje pod okriljem francuskog Michelina koji je isprva bio većinski vlasnik dionica, a od 2009. godine Tigar Tires je u celokupnom vlasništvu Michelina, budite sigurni da je kvaliteta zagarantirana. Stalna ulaganja u proizvodne strojeve i tehnologiju dovode do kontinuiranog poboljšanja kvalitete. Uz sve to, tijekom proizvodnoga procesa uveliko se obraća pozornost na stalno očuvanje okoliša, te se svi procesi obavljaju u skladu sa europskim propisima i uz izradu studija o utjecaju na životni okoliš.

Tigar auto gume koje možete kupiti na našoj Internet stranici

Napravite pravi izbor za svoje osobno vozilo i poručite Tigar auto gume na našoj Internet stranici. Cijene po kojima možete kupiti tigar auto gume izuzetno su pristupačne svačijem budžetu, pružaju sigurnost i udobnost tijekom vožnje. Spoj izuzetne kvalitete i niskih i povoljnih cijena koje nudimo iz širokog spektra proizvodnje Tigar auto guma, pravi su izbor za vas kada ste u potrazi za novim gumama ta vaš auto. Iz naše prodaje izdvojili bismo za vas dva tipa ljetnih tigar guma.

Na našoj Internet stranici možete kupiti veoma kvalitetnu Tigar Sigura auto gumu za ljeto za vaše osobno vozilo. Također, tu je i Tigrova auto guma Prima dizajnirana da vam pruži ugodnost i sigurnost na cesti. Ova Tigar auto guma prilagođena je ljetnim vremenskim uvjetima.

Učinite pravu stvar i kupite Tigar auto gume. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 154
prikaži više 20
od 154
Je plaćeno oglašavanje
prema gore