Izabrani filteri

Gume Toyo za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Toyo auto gume, najbolji izbor za vaše osobno vozilo uz povoljne cijene i odličnu kvalitetu

Toyo auto gume su gume koje nam dolaze sa azijskog kontinenta, iz Japana i grada Osake. Ove auto gume na tržištu postoje već 73. godine, točnije od 1945. godine. Danas je japanski Toyo jedna od vodećih kompanija za proizvodnju guma na svijetu i nudi veliki izbor različitih veličina i tipova guma za sve tipove vaših vozila i za sve vremenske uvjete.

Odlična ponuda Toyo auto guma visoke kvalitete na našoj stranici po pristupačnim cijenama

U našoj ponudi imamo veliki izbor Toyo auto guma po najnižim cijenama na hrvatskom tržištu. Kod nas možete kupiti modele koji su već stekli povjerenje vozača, ali i one najnovije modele.

Iz naše ponude bismo za vas izdvojili Toyo Proxies T1 Sport auto gumu. To je sportska guma koja postavlja nove standarde po pitanju performansi. Dizajnirana je za upravljanje po svim vremenskim uvjetima, odgovara za vožnju i po mokrim i po suhim cestama. Ovaj model Toyo auto gume pruža odličnu stabilnost i pri najvećim brzinama. Dizajnirana je za uvjete vožnje po Europi i za europska vozila, a najviše odgovara sportskim modelima vozila. Gazna površina Toyo Proxies T1 Sport auto gume ima čvrste unutarnje blokove sa poprečnim kanalima, pruža poboljšano kočenje. Stabilnost pri velikim brzinama daje joj širok srednji blok. Izrađenja je od dvije smeše koje pružju brzo i linearno upravljanje i nagle promjene pravca. Ovu gumu izuzetnih performansi možete kupiti na našoj Internet stranici po najjeftinijoj cijeni na domaćem tržištu.

Još jedan Toyo guma koju vam preporučujemo je Toyo Nano Energy 3, prava guma ako želite ugodnu vožnju i uštedu goriva. Uz to, ova guma je eko-friendli i dizajnirana je poštujući standrde očuvanja okoliša i životne sredine. Ne samo da čuva okoliš, ona čuva i vaš budžet, jer je njena cijena izuzetno povoljna. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 716
prikaži više 20
od 716
Je plaćeno oglašavanje
prema gore