Izabrani filteri

Gume Tristar za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Tristar auto gume, zasluženo povjerenje kod kupaca, niska cijena i visoka kvaliteta

Tristar auto gume proizvod su južnoafričke istoimene tvrtke osnovane 2014. godine. Iako su ovo relativno nove auto gume, zbog svoje proverene kvalitete i stalnoga ulaganja u nove tehnologije i proizvodni proces, Tristar auto gume postaju sve popularniji brend na tržištu auto guma. Iako su ovo uglavnom budžetske gume, one imaju kvalitetne karakteristike i mogu vam ponuditi doista kvalitetnu vožnju i sjajne performanse po niskoj cijeni.

Tristar auto gume u našoj prodaji po povoljnim cijenama

Na našoj Internet stranici možete kupiti Tristar auto gume različitih veličina i prilagođene različitim vremenskim uvjetima, a sve to po izuzetnim cijenama koje možete pregledati u našem cjeniku.

Tristar zimske auto gume u ponudi naše stranice mogu vam pružiti optimalno prianjanje tijekom ekstremnih zimskih vanjskih uvjeta. Tristar zimske gume načinjene su od gume koja je otporna na veoma niske temperature i loše vanjske uvjete. Imaju gazište koje povećava snagu kočenja na zaleđenim i snježnim cestama. Odlično se i uklanja voda iz gazišta, te se na taj način sprečava akvaplaning i osigurava sigurna i stabilna vožnja po mokrim cestama. Kod nas možete kupiti online po povoljnim cijenama Tristar Snowpower zimske auto gume u svim veličinama.

Od ljetnih Tristar auto guma u našoj ponudi imamo Tristar F 109 gume za ljeto, Tristar Ecopowe ljetne gume za vaše osobno vozilo. Pregledajte naš cjenik i kupite Tristar auto gume kod nas online jer su naše cijene najniže na koje ćete naići.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 341
prikaži više 20
od 341
Je plaćeno oglašavanje
prema gore