Izabrani filteri

Gume Uniroyal za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Uniroyal auto gume, sigurna vožnja po mokrim i kišni cestama po izuzetno povoljnoj cijeni

Belgijska tvornica guma Uniroyal datira iz 1868. godine, a danas posluje pod okriljem svjetski poznate kompanije Continental. Stoljeće i pol gradi svoje ime u svijetu guma i stekla je izuzetnu reputaciju zahvaljujući svom izuzetnom kvalitetu, revolucionarnim inovacijama i povoljnim cijenama. Sigurnost koju Uniroyal auto gume nude na kišnim uvjetima i vlažnim cestama doista je nenadmašna i nadaleko je čuvena po tome.

Stoga, ako želite osiurati sebi sigurnu voćnju po kišnim uvjetima, bez dvojbe se možete odlučiti za ove gume kojima u tome nema premca. Ali, ne samo što se pažnja usredotočila na sigurnost, mislilo se i na njihov dizajn i izgled.

Izdvajamo iz Uniroyal ponude auto guma – izuzetna kvaliteta po izuzetnim cijenama

Naša Internet stranica nudi vam najnovije auto gume iz Uniroyal ponude. Za vas izdvajamo Uniroyal auto gume Rain Sport 3. Ove gume kombiniraju dvije vrste uzoraka – orjentirani i asimetrični. To rezultira maksimalnom zaštitom od akvaplaninga, smanjenom razinom buke unutar vozila, te dobrim prianjanjem u skretanjima. Inovativna tehnologija kože morskog psa prvi put je primjenjena kod Uniroyal guma. Rain Sport 3 gume ne samo da pružaju izuzetnu sigurnost na mokrim cestama, već je i njihov izgled izuzetan.

Uniroyal Rain Expert, kako joj i ime kaže, ekspert je za kišu i auto guma koja je idealna za kišne vremenske uvjete. Cijena ove Uniroyal auto gume izuzetno je povoljna kada u razmatranje uzmemo sve pogodnosti i sigurnost koju vam može pružiti.

No, koju god Uniroyal auto gumu odaberete, budite uvjereni da ste napravili odličan izbor, te sebi obezbijedili sigurnost na mokrim i vlažnim cestama. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 417
prikaži više 20
od 417
Je plaćeno oglašavanje
prema gore