Izabrani filteri

Cjelogodišnje gume za osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Velika ponuda najboljih cjelogodišnjih guma na našoj stranici

Optimalna stvar je imati ljetni i zimski komplet guma za svoje vozilo, no u našim uvjetima često se dešava da nam osobni prihodi ne dozvoljavaju to. No, postoji dlično rješenje tog problema, a to su cjelogodišnje univerzalne gume ili gume „all season“. One su odličan kompromis ako ga moramo napraviti. Također, one su i idealno rješenje u uvjetima blagih zima gdeje su temperature vrlo rijetko blizu nultog podeoka Celzija.

Najbolje rješenje za gradske vožnje

Gume za sve sezone ili cjelogodišnje gume, predstavljaju najbolje rješenje za vozače koji poseduju manje i lakše automobile i koji svoje vozilo uglavnom koriste za gradsku vožnju.

Pogodnosti koje nam mogu pružiti cjelogodišnje gume

Cjelogodišnje ili univerzalne gume mogu se koristiti tokom cijele godine, u svim vremenskim uvjetima. Gume za sva godišnja doba su odličan spoj najboljih karakteristika ljetnih i zimskih guma. Univerzalne gume pružaju odlične performanse tijekom cijele godine u različitim vremenskim uvjetima i na najrazličitijim vrstama voznih površina. Također, odlične su i u uvjetima iznenadne promjene vremena, kada se tokom vožnje nenadano nađete u snježnim uvjetima.

Odlična stvar kod cjelogodišnjih guma je to što gume nećete morati mijenjati dva puta godišnje, u proljeće i na jesen, te ćete na taj način uštedjeti i vreme, a i novac za odlazak vulkanizeru. Kupovinom cjelogodišnjih guma riješit ćete i problem skladištenja guma. Posedovanjem samo jednog kompleta guma za sve sezone, više nećete imati problem gdje da uskladištite drugi komplet guma koji vam trenutno nije potreban.

Ove gume imaju solidne vozne performamce tijekom cijele godine, kako zimi, tako i ljeti. U zimskim uvjetima su osobito dobre one cjelogodišnje gume koje na sebi nose oznaku pahuljice ili „M+S“ oznaku, baš kao što ih imaju i zimske gume. Ovi simboli na cjelogodišnjim gumama naznačuju da su one i zvanično odobrene za zimsku vožnju. U zimskim uvjetima sa snijegom mogu vam pružiti precizno kočenje i odlično prianjanje. One se smatraju najkvalitetnijim gumama u kategoriji cjelogodiđnjih guma.

Cjelogodišnje univerzalne gume su gume stvorene za sve uvjete i zimi vam mogu pružiti pouzdanu sigurnost i vožnju koja je stabilna. Također, gume za sve sezone odlično prianjaju i u morkrim vremenskim uvjertima, na mokrim cestama. Pružaju vam i odličnu stabilnost prianjanja i po suhim cestama, kao i pri većim brzinama, te i u vrelim ljetnim danima.

Zbog svih ovih narečenih pogodnosti koje vam cjelogodišnje gume mogu pružiti, one postaju sve popularnije i traženije, te se i proizvođači trude usavršiti ih i poboljšati njihove performanse kako bi iz vašeg vozila izvukle maksimalnu učinkovitost. Na testovima guma sve je veći broj i cjelogodišnjih guma.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 5863
prikaži više 20
od 5863
Je plaćeno oglašavanje

Brendovi i cijene u našoj ponudi

Na našoj stranici imamo veliku ponudu univerzalnih guma za sve sezone. Cijene koje vam naša stranica nudi najniže su cijene za koje možete kupiti cjelogodišnje gume vodećih svjetskih brendova. Uz pomoć pretrage naše stranice, koja je umnogome olakšana filtrima, možete pronaći cjelogodišnje gume baš za vaš tip vozila. U našoj ponudi su najjeftinije cjelogodišnje gume vodećih brendova poput Continentala, Pirelli, Hankook, Michelin, Nokian, Dunlop i mnogih drugih.

prema gore