Izabrani filteri

Gume Yokohama za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Yokohama auto gume, siguran izbor guma odličnih performansi po najpovoljnijim cijenama

Yokohama auto gume dolaze nam sa azijskog kontinenta, iz japanskog glavnog grada Tokija. Na tržištu se nalaze čitavo jedno stoljeće, od svoga osnivanja 1917. godine. Od samoga svoga nastanka, Yokohama neprekidno ulaže u inovacije i unaprijeđenje svojih auto guma kako bi svojim potrošačima prućila samo i isključivo kvalitetu. A to podrazumeva da su sve Yokohama auto gume izuzetno stabilne, sigurne, imaju odlično prianjanje po svim vrstama tla, kratak kočioni put, smanjenu emisiju buke, a i nešto ne tako zanemarljivo, a to je da su sve ove gume proizvedene da budu ekološki prihvatljive i sa minimalniziranom štetnošću po životni okoliš. Uz sve to, još jedan jako bitna stvar je njihova povoljna cijena i dug životni vijek, što vam pruža dvostruku uštedu.

Auto gume Yokohama, kvaliteta po povoljnim cijenama na na našoj stranici

U našoj online ponudi imamo veliki izbor Yokohama auto guma. Sve Yokohama gume su izvrsne kvalitete i odličnih cijena. Auto gume Yokohama možete kupiti online u njihovoj zimskoj ili ljetnoj varijanti, ali i za sva četiri godipnja doba.

Iz naše ponude bismo vam mogli preporučiti zimsku Yokohama gumu Blue Earth Winter prilagođenu lošim vremenskim uvjetima na cestama. Dizajnirana je da pokaže odlične performanse, pruži vam sigurnost i balans sa zimskom trakcijom.

Još jedna preporuka ide za Yokohama Advan Sport A/S gumu dizajniranu da pruži maksimalne performanse u sva četiri godišnja doba. Pruža i odlično upravljanje, dug vijek trajanja. Sve Yokohama auto gume možete poručiti online preko naše Internet stranice i biti sigurni da ste ih kupili po najnižim cijenama na domaćem tržištu. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 952
prikaži više 20
od 952
Je plaćeno oglašavanje
prema gore