Izabrani filteri

Zimske gume za osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


U našoj ponudi možete naći veliki izbor najjeftinijih i najboljih zimskih guma za sve tipove vaših vozila

Zašto treba koristiti zimske gume:

U zimskim uvjetima pravi je rizik voziti sa ljetnim gumama. Auto gume presudne su za vašu sigurnost, pa tako i zimske gume igraju ključnu ulogu u vašoj bezbjednosti na cesti u ovom zimskom periodu. Najbolje rješenje za vaše vozilo i za vašu sigurnost jeste da za svaku sezonu obezbijedite odgovarajuće auto gume. Ljetne gume gube elastičnost i sva svojstva dobrog prianjanja na podlogu jer nisu predviđene za zimske temperature zraka, a naročito kada se temperatura spusti niže od 7 podeoka Celzijusa. Korištenje ljetnih guma može biti opasno po vaš život, jer je njihov zaustavni put pri kočenju mnogo dulji.

Hrvatski zakon propisuje uporabu zimskih guma na zimskim dionicama javnih cesta od 15. studenog do 15. travnja bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika. Ovo se odnosi na sve vrste motornih vozila. Ovo podrazumeva da sva osobna i laka teretna vozila na sva četiri kotača moraju imati zimske gume sa minimalnom dubinom šara od 4 mm. I kada na cestama nema snijega i leda, zimske gume su tijekom hladnog perioda najbolje rješenje za vas i vašu bezbednu vožnju, jer su mekše i bolje prianjaju na podlogu, te imaju mnogo kraći put kočenja.

U usporedbi sa ljetnim gumama, zimske gume, koje se još nazivaju i gumama za hladno vrijeme, napravljene su od gumenih smiješa koje će ostati meke i pri jako niskim temperaturama. One također imaju i veoma užljebljenu površinu koja omogućava optimalni učinak u uvjetima niskih temperatura, bilo da je vani suho, vlažno, da li je na cestama snijeg ili led.

Zimske gume ćete prepoznati po simbolima M+S ili Three Peak Mountain Snowflake - 3PMSF pahuljica u planini sa tri vrha.

Obezbjedite sebi sigurnost na cesti u zimskim uvjetima uz najbolje i najjeftinije zimske gume iz naše bogate ponude

Zimske gume su vaš najbolji prijatelj i saputnik kada se temperatura počne približavati nultom stupnju. Iz našeg bogatog asortimana zimskih guma sigurno možete izabrati one koje će najbolje odgovarati točno vašim potrebama. Bilo da vam je bitan sam brend, da li je vaš budžet ograničen, te morate obratiti pozornost i na cijenu ili tražite nešto specijalno, sigurni smo da vam točno to možemo ponuditi. Dovoljno je da iz udobnosti svoga doma pretražite našu stranicu i odaberete one najbolje zimske gume po najjeftinijim cijenama. U vašem odabiru pomoć će vam dati naši filtri za pretragu u koje je dovoljno da unesete tip vozila za koje su vam zimske gume potrebne. Potragu možete još više optimizirati unoseći u filtre i brend koji je po vašoj želji, kao i veličine. Također, pretragu možete ograničiti i samo na zimske gume čija je cijena u okviru vašeg budžeta. No, bez sumnje, naša stranica će vam ponuditi najniže cijene na hrvatskom tržištu. A uz to i zagarantiran kvalitet i najbržu dostavu. Dovoljno je da samo napravite vaš izbor, zatim kliknete na „ubaci u košaricu“ i vaše zimske gume će u najkraćem roku biti dostavljene na vašu kućnu adresu. Mi smo tu da vam olakšamo izbor u potrazi za najjeftinijim, a ujedno i najkvalitetnijim zimskim gumama za vaše vozilo.

Bogata ponuda najboljih zimskih guma uz najniže cijene

U našoj ponudi imamo najširi spektar svih svjetskih brendova u proizvodnji zimskih guma, počev od brendova Michellin, Pirelli, Bridgestone, Continental, Dunlop, pa preko zimskih guma brenda Hankook, Fulda, kao i Nokian, Semperit i mnoge druge. O kvalitetu ovih brendova nije potrebno mnogo govoriti, njihovo ime govori samo za sebe. A mi smo tu da vam ih ponudimo po najnižim cijenama. Sve ove zimske gume cijenjenih svetskih brendova mogu vam pružiti potpunu pouzdanost u vožnji u iznimnim vremenskim uvjetima tjekom zimskog perioda, a mi vam ih nudimo sa najnižim cijenama na domaćem tržištu.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 10559
prikaži više 20
od 10559
Je plaćeno oglašavanje
prema gore