Izabrani filteri

Gume Pirelli

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Pirelli gume, italijanski i svjetski brend broj jedan – izuzetna kvaliteta po izuzetnoj cijeni

Pirelli gume, standard koji pomera granice

Tvornica Pirelli guma osnovana je krajem devetnaestoga stoljeća, 1872. godine, u italijanskom gradu Milanu. Osnivač tvrtke Giovanni Battista Pirelli. Tvrtka je na početku postojanja bila specijalizirana samo za proizvodnju gume i njenih derivata, a također i za opremu za ronjenje. Nakon nekoga vremena prelazi samo na proizvodnju guma.

U 1974. godini Pirelli je izumio široku radijalnu gumu na zahtjev Lancia reli tima za utrke. To je morala biti guma dovoljno snažna da podrži novi Lancia Stratos. Ni jedne do tada poznate gume nisu bile u stanju podržati snagu Lancia Startosa. Pireli tada stupa u akciju i stvara revolucionarne široke gume sa smanjenom visinom bočnih strana i radijalne strukture. Nakon toga, i Porche počinje koristiti ovu gumu.

Pirelli kontinuirano radi na inovacijama kako bi gume Pirelli ostale neprevaziđene

Uvijek prvi u inovacijama, što je i krilatica koja Pirelli vodi napred, ulaže u nove tehnologije i istraživanja kako bi kvaliteta Pirelli guma mogla zadovoljiti zahtjeve potrošača i tržišta. Pirelli postavlja nove trendove, uvijek prihvata izazov i prati razvoj tehnologije, a uz to vodi računa i o stilu i dizajnu. Zato ne čudi što je već više od stoljeće i pol u samome vrhu industrije proizvodnje guma.

Danas su Pirelli gume prisutne u više od 160 zemalja širom svijeta, na svih 5 kontinenata. Pirelli tvrtka ima preko 36 tisuća uposlenika, u svojim podružnicama također širom svijeta. Da bi pratio sve inovacije i tehnološki napredak i kako bi svo to znanje primenio na svojim gumama, Pireli ima jedan globalni centar za istraživanjem kao i 10 manjih centara širom svijeta. Pireli upošljava i 1400 inženjera kako bi kontinuirano radili na poboljšanju kvalitete Pirelli guma. Ima i 4.500 patenata, a preko stotinu proizvođača automobila Pirelli gume ima kao originalnu opremu svojih vozila. Sve to dovoljno govori o izuzetnosti Pirelli guma, ali nije na odmet na ovo dodati i još jednu bitnu stavku za svakoga vozača. A ta stavka je veoma pristupačna cijena Pirelli guma.

Takošer, Pirelli gume sponzoriraju mnoge sportske utrke i natjecanja, te su i ekskluzivni snabdevač guma za Formulu 1 kao i za FIM World Superbike Championship.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 2918
prikaži više 20
od 2918
Je plaćeno oglašavanje

Online ponuda Pirelli guma na našoj stranici po najpristupačnijim cijenama

Nikako ne treba da imate dvojbu kada kupujete Pirelli gume za svoje vozilo. Dovoljno je da pogledate da mnogi prestižni modeli automobila kao prvu ugradnju izlazeći iz proizvodnog stroja imaju Pirelli gume. Neki od njih su Aston Martin, BMW, Lamborghini, Alfa Romeo, Maserati, Audi. To može biti najbolja preporuka za kupovinu Pirelli guma. A sem toga, njih će vam preporučiti i njihova doista povoljna cijena na našoj stranici. Napravite pravi izbor i kupite Pirelli gume. 

prema gore