Izabrani filteri

Gume Toyo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Pokaži sve

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Toyo gume, japanska kvaliteta sa tradicijom dugom 73 godine i izuzetno pristupačnim cijenama

Toyo Tire & Rubber Co. Ltd. azijska je tvrtka osnovana prije 73 godine, točnije u kolovozu 1945. godine u Japanu, sa sjedištem u gradu Osaki. Svoje prve gume ova tvornica izvozi 1947. godine, i to su bile kmionske gume. Godine 1963. tvornica Toyo prvi put izvozi svoje auto gume na američko tržište. Tvrtka otvara mnogo novih ispostava i proširuje i uvećava svoju proizvodnju. Svojom kvalitetom i kontinuiranim inovacijama Toyo gume su vrlo brzo zadobile povjerenje japanskih, ali i azijskih vozača. Naredni korak bio je logičan, a to je širenje tržišta. U srpnju 1966. Toyo Tire & Rubber Co. Ltd. Postaje prvi japanski proizvođač guma koji je osnovao svoju podružnicu u Sjedinjenim Američkim Državama, u državi Kaliforniji. Sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća, Toyo Tire širi svoje tržište po cijelom svijetu i otvara svoje podružnice u Australiji, Njemačkoj, Kanadi, Kini. U ožujku 1982. godine zaključuje ugovor o partnerstvu sa njemačkim gigantom Continental. U godini 2005. Toyo Tires osniva i svoje europsko sjedište grupe Toyo Tire Europe GmbH.

Danas je japanski Toyo Tires jedna od vodećih kompanija za proizvodnju guma u svijetu i ima svoje zastupnike ili je povezana sa kompnijama u preko 100 zemalja širom svijeta i regiona.

Poslovanje kompanije Toyo Tires ima akcenat na proizvodnji, inovacijama, razvoju i prodaji visoko kvalitetnih guma sa izuzetnim performansama. Proizvodni program Toyo guma je izuzetno raznolik i obuhvata gume za osobna vozila, terenska vozila, komercijalna i teretna vozila i za vozila sa pogonom na sva četiri kotača. Također, za sve ove tipove vozila Toyo gume su se prilagodile i vremenskim uvjetima, te u svojoj ponudi imaju ljetne gume, zimske gume, kao i gume za sva četiri godišnja doba.

Uz Toyo gume osvojene su mnoge pobjede na natjecanjma u raznim utrkama

Od 1980. godine Toyo Tires postaje dobavljač guma u različitim sportskim utrkama i natjecanjima i veoma je cijenjeni brend u svijetu auto i moto utrka. Brojne pobjede osvojene su upravo na Toyo gumama. Toyo gume su prisutne na mnogim biciklističkim natjecanjima, drift utrkama, cestovnim i brdskim utrkama. Toyo Tires kontinuirano ulaže u inovacije i tehnologiju, te na taj način poboljšava mogućnosti svojih guma i dovodi do vrhunskih rezultata. Svi ovi napori i uložena znanja u inovativnost i pomeranje granica do nezamislivih performansi, doveli su Toyo gume na sam vrh, te postaje svjetski lider na tržištu guma namjenjenih sportskim utrkama i natjecanjima.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1040
prikaži više 20
od 1040
Je plaćeno oglašavanje

Toyo gume u ponudi naše Internet stranice za sve tipove vaših vozila i to po najpovoljnijim cijenama

U ponudi naše Internet stranice možete pronaći veliki broj različitih vrsta Toyo guma za sve tipove vozila i u velikom rasponu veličina, a sve to po najnižim cijenama na našem tržištu. Kod nas možete kupiti najnovije modele i najnovije dizajne Toyo guma, ali isto tako i one već oprobane sa zavidnim renomeom među vozačima. Mi prodajemo Toyo gume za vaša osobna vozila, kombi vozila, a tu je i veliki izbor kvalitetnih guma različitih veličina za vaša SUV vozila za sporedne ceste. Isto tako, prodajemo i Toyo gume najboljih performansi i odlične kvalitete za sve vremenske uvjete, od guma namijenjenih za vožnju po lošim vremenskim uvjetima, snijegu i ledu, ljetnih guma, a tako i guma za sva četiri godišnja doba. Toyo gume su savršen izbor za vaše vozilo jer vam nude izuzetnu kvalitetu po veoma pristupačnim cijenama.

prema gore