Izabrani filteri

Gume Toyo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Toyo gume, japanska kvaliteta sa tradicijom dugom 73 godine i izuzetno pristupačnim cijenama

Toyo Tire & Rubber Co. Ltd. azijska je tvrtka osnovana prije 73 godine, točnije u kolovozu 1945. godine u Japanu, sa sjedištem u gradu Osaki. Svoje prve gume ova tvornica izvozi 1947. godine, i to su bile kmionske gume. Godine 1963. tvornica Toyo prvi put izvozi svoje auto gume na američko tržište. Tvrtka otvara mnogo novih ispostava i proširuje i uvećava svoju proizvodnju. Svojom kvalitetom i kontinuiranim inovacijama Toyo gume su vrlo brzo zadobile povjerenje japanskih, ali i azijskih vozača. Naredni korak bio je logičan, a to je širenje tržišta. U srpnju 1966. Toyo Tire & Rubber Co. Ltd. Postaje prvi japanski proizvođač guma koji je osnovao svoju podružnicu u Sjedinjenim Američkim Državama, u državi Kaliforniji. Sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća, Toyo Tire širi svoje tržište po cijelom svijetu i otvara svoje podružnice u Australiji, Njemačkoj, Kanadi, Kini. U ožujku 1982. godine zaključuje ugovor o partnerstvu sa njemačkim gigantom Continental. U godini 2005. Toyo Tires osniva i svoje europsko sjedište grupe Toyo Tire Europe GmbH.

Danas je japanski Toyo Tires jedna od vodećih kompanija za proizvodnju guma u svijetu i ima svoje zastupnike ili je povezana sa kompnijama u preko 100 zemalja širom svijeta i regiona.

Poslovanje kompanije Toyo Tires ima akcenat na proizvodnji, inovacijama, razvoju i prodaji visoko kvalitetnih guma sa izuzetnim performansama. Proizvodni program Toyo guma je izuzetno raznolik i obuhvata gume za osobna vozila, terenska vozila, komercijalna i teretna vozila i za vozila sa pogonom na sva četiri kotača. Također, za sve ove tipove vozila Toyo gume su se prilagodile i vremenskim uvjetima, te u svojoj ponudi imaju ljetne gume, zimske gume, kao i gume za sva četiri godišnja doba.

Uz Toyo gume osvojene su mnoge pobjede na natjecanjma u raznim utrkama

Od 1980. godine Toyo Tires postaje dobavljač guma u različitim sportskim utrkama i natjecanjima i veoma je cijenjeni brend u svijetu auto i moto utrka. Brojne pobjede osvojene su upravo na Toyo gumama. Toyo gume su prisutne na mnogim biciklističkim natjecanjima, drift utrkama, cestovnim i brdskim utrkama. Toyo Tires kontinuirano ulaže u inovacije i tehnologiju, te na taj način poboljšava mogućnosti svojih guma i dovodi do vrhunskih rezultata. Svi ovi napori i uložena znanja u inovativnost i pomeranje granica do nezamislivih performansi, doveli su Toyo gume na sam vrh, te postaje svjetski lider na tržištu guma namjenjenih sportskim utrkama i natjecanjima.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1268
prikaži više 20
od 1268
Je plaćeno oglašavanje

Toyo gume u ponudi naše Internet stranice za sve tipove vaših vozila i to po najpovoljnijim cijenama

U ponudi naše Internet stranice možete pronaći veliki broj različitih vrsta Toyo guma za sve tipove vozila i u velikom rasponu veličina, a sve to po najnižim cijenama na našem tržištu. Kod nas možete kupiti najnovije modele i najnovije dizajne Toyo guma, ali isto tako i one već oprobane sa zavidnim renomeom među vozačima. Mi prodajemo Toyo gume za vaša osobna vozila, kombi vozila, a tu je i veliki izbor kvalitetnih guma različitih veličina za vaša SUV vozila za sporedne ceste. Isto tako, prodajemo i Toyo gume najboljih performansi i odlične kvalitete za sve vremenske uvjete, od guma namijenjenih za vožnju po lošim vremenskim uvjetima, snijegu i ledu, ljetnih guma, a tako i guma za sva četiri godišnja doba. Toyo gume su savršen izbor za vaše vozilo jer vam nude izuzetnu kvalitetu po veoma pristupačnim cijenama.

prema gore