Izabrani filteri

Gume Uniroyal

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Uniroyal gume, vaš najbolji izbor kada je u pitanju kišno vrijeme

Sredinom 19. stoljeća, točnije daleke 1868. godine u belgijskom gradu Liježu otvorena je mala trgovina za prodaju proizvoda od gume. Trgovinu su vodili otac i sin, obojica inovatori na ovome polju. Posao su razvijali radeći na novim izumima fascinirani gumom, te ubrzo otvaraju i tvornicu za proizvodnju guma. Vredno su radlli na inovacijama za sve proizvode napravljene od gume, a posebno su bili zainrteresovani za otpornost gume na vodu. Prve gume koje su proizveli, bile su gume za bicikle. Vrlo brzo, svoju proizvodnju su proširili i na gume za automobile, te su tako postali prva belgijska kompanija za proizvodnju guma za osobna vozila. Posao im odlično ide jer neprestano rade na poboljšanju kvaliteta i inovacijama, te počinju i proizvodnju guma za trkaće motore, a jedna takva guma izdržala je utrku dugu 24 časa bez zamjene u utrci u La Mansu.

Danas Uniroyal tvrtka posluje pod okriljem tvrtke Continental, te udruženim snagama rade na svim inovacijama uz pomoć tisuća svojih inženjera i inovatora, primjenjujući svoje znanje, iskustvo i nove tehnologije kako bi všu vožnju doveli do savršenstva i učinili je sigurnom po svakavim vremenskim uvjetima, a osobito po kišnim.

Uniroyal pobjeđuje kišu

Prvi su pronašli cik-cak šaru za gumu koja prkosi kiši i potpuno mijenja performanse i način vožnje jer sprječavaju proklizavanje na vlažnim cestama i kišnome vremenu. Ovaj njihov revolucionarni izum postaje svojevrsni hit, te tako svoju proizvodnju uvećavaju za četiri puta.

Pedesetih godina 20. stoljeća ova tvornica uzima ime Uniroyal. Nastavlja sa usavršavanjem guma koje su pogodne za kišne vremenske uvjete i neprestano unosi novine i primjenu novih izuma i tehnologija kako bi išli u korak s vremenom i pružili samo ono najbolje svojim vjernim klijentima. Uz veoma pristupačnu cijenu, Uniroyal gume svojim kupcima pružaju savršeno sigurnu vožnju na vlažnim cestama i kišnim uvjetima.

Tehnologija kože morskog psa – Shark Skin Technology (SST)

Za visoku razinu otpora toku vode odgovorne su turbulencije vode. Primjenom ove inovativne tehnologije kože morskog psa, tok vode skoro da nema nikakvih turbulencija. Tehnologija kože morskog psa omogućuje da guma ima jako prianjanje i da kočioni put na mokroj cesti bude veoma osjetno smanjen. Uz pomoć ove izuzetne tehnologije Uniroyala, vaša guma može proći kroz vodu a da nikako ne izgubi kontakt sa voznom površinom. Uz pomoć Shark Skin tehnologije, voda se odlično raspršuje prolazeći kroz utore gume na taj način smanjujući mogućnost akvaplaninga i držeći gumu za voznu površinu.

Što vam nudi naša stranica iz asortimana Uniroyal guma po najpovoljnijim cijenama?

Idući za onim što naši klijenti traže, u našu ponudu smo dodali veliki broj ovih izuzetnih Uniroyal guma. Uniroyal gume mogu vam ponuditi savršen spoj udobnosti i sigurnosti. Uniroyal gume razvile su liniju guma pogodnih za kompaktna vozila, SUV vozila i vozila srednje klase. Nude izuzetnu sigurnost od akvaplaninga, a uz to i savršenu ugodnost tjekom vožnje. Uniroyal gume su postigle savršenstvo u performansama u vožnji po mokrim i vlažnim cestama, ali i dalje se tu ne zaustavljaju, već konstantno rade na usavršavanju, svakoga dana pomjerajući granice i postižući nezamislivo. Uniroyal tehnologija postavlja nove standarde i sama ih pomjera do nezamislivih granica. Kada pogledate sve te pogodnosti koje vam Uniroyal gume mogu pružiti, nijedna cijena nije previsoka, no njihova cijena je doista izuzetno pristupačna.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 511
prikaži više 20
od 511
Je plaćeno oglašavanje
prema gore