Izabrani filteri

Gume Vredestein

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Vredestein gume, gume odličnih performansi, savršenog dizajna i izuzetnih cijena koje nam sitžu iz Nizozemske

Vredestein gume imaju tradiciju dužu od jednoga stoljeća i dolaze nam iz Nizozemske, iz grada Enschedeu. Vredestein tvrtka svoju proizvodnju guma započine 1908. godine, a prvu gumu za bicikl proizvodi 1910. godine. Prva Vredestein guma za automobil iz proizvodnog pogona izlazi 1912. godine.

Tvrtka Vredestein je poslovala pod okriljem američke kompanije B.F. Goodrich i gume Vredestein se prodaju u preko 125 zemalja širom svijeta. Danas je Vredestein dio kompanije Apolo Tires Ltd.

Vredestein gume za sve tipove vozila i sve vremenske uvjete po najpovoljnijim cijenama

Vredestein gume su najpoznatije po svojim vrhunskim ultra performansama zimskih guma. Najveći dio Vredestein guma proizvodi se u gradu Enschedeu u Nizozemskoj. U tom gradu se također nalazi i dio tvrtke koji je namjenjen istraživanju i razvoju. Dio za istraživanje i razvoj veoma je važan dio tvrtke Vredestein jer podupire težnje i strategije tvrtke kako bi bila najmodernija, najsuvremenija tvrtka za proizvodnju guma u svijetu. Postoji i još jedan proizvodni pogon lociran u Rusiji.

Vredestein gume odličnog izgleda i dizajna koje zadovoljavaju tražnje i najzahtjevnijih kupaca

Sve Vredestein gume dizajnirane su sa velikim stilom, u skladu sa željom tvrtke da prati zahtjeve tržišta i bude u korak sa vremenom. Ali, vredestein gume više su od samo lijepog izgleda i dizajna. Vredestain učaže napor u razna istraživanja i razvoj svojih proizvoda. Sklapa partnerstva sa različitim europskim proizvođačima vozila. Također, Vredestein gume poštuju najstrože standarde kvalitete, te sa sigurnošću možemo reči da Vredestein gume po veoma pristupačnim cijenama pružaju visoku razinu u preciznosti u tijeku vožnje, stabilno upravljanje i visoke performanse.

Prodaja Vredestein guma online putem naše Internet stranice

U našoj ponudi se nalaze Vredestein gume za sve tipove vaših vozila, od osobnih vozila, kombi vozila, kamiona i SUV vozila. Također, Vredestein gume imamo i u svim veličinama, a i prilagođene svim vremenskim uvjetima.

Zimske Vredestein gume u našoj prodaji

Vredestein je osobno poznat pob svojim zimskim gumama. Njihova kvaliteta je neupitna. Zimske Vredestein gume imaju duboke šare, gazište koje je dizajnirano da brzo izbaci vodu iz gaznog sloja. Gazni sloj zimskih Vredestein guma dizajniran je da odlično prianja i pruža osobnu stabilnost na veoma niskim temperaturama. Proizvedene su najboljom tehnologijom koja omogućuje odličnu trakciju i kraći zaustavni put u dubokom snijegu i ledu.

Vredestein gume za sve sezone za sve tipove vaših vozila po najpovoljnijim cijenama

Sem zimskih guma, Vredestein nudi širok izbor i guma za sve sezone. Vredestein gume za sve sezone u našoj prodaji možete naći za sve tipove vaših vozila, kao i za sve vremenske uvjete i to po odličnim cijenama. Ove Vredestein gume za sve sezone imaju gazni sloj koji je dizajbiran da izdrži mnogo habanja pri velikim opterećenjima i pri različitim vremenskim uvjetima. Također, ugodnu vožnju pružaju vam jer ove gume imaju smanjenu emisiju buke, a sigurnost pružaju svojom mogućnošću da brzo rasprše vodu, te osiguravaju sigurnu vožnju po mokrim cestama.

Teško možete pogriješiti kupujući odlične Vredestein gume po veoma pristupačnim cijenama. Za sve cijene pogledajte cijenik na našoj Internet stranici. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 876
prikaži više 20
od 876
Je plaćeno oglašavanje
prema gore