Izabrani filteri

Gume Yokohama

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Yokohama gume – gume visokih performansi i niskih cijena

Yokohama gume proizvodi Yokohama Rubber Company. Ova tvrtka osmovana je prije ravno jedno stoljeće, točnije 1917. godine u japanskom glavnom gradu Tokiju.

Više od jednoga stoljeća Yokohama je svjetski lider u razvoju izvanrednog dizajna guma i napredne tehnologije za njihovu proizvodnju. Os samoga osnivanja Yokohama se posvetila napretku i razvoju ove industrijske grane.

Yokohama čuva životni okoliš

Yokohama je prvi japanski proizvođač guma koji je dobio certifikat ISO9001 kao priznanje za potvrđenu kvalitetu, razvoj, proizvodnju. Između ostaloga, Yokohama ulaže izuzetne napore kako bi osigurala očuvanje životnog okoliša. Kao jedan od primjera kako Yokohama brine o životnom okolišu i koliko je ekološki svesna, navešćemo fakat da je iz svoga proizvodnog procesa izbacila CFC i Trikloroetane. Isto tako, Yokohama je prešla sa uporabe teških ulja na prirodni gas kako bi se smanjila emisija CO2 i na taj način sačuvala energija. Yokohama kontinuirano radi na kompatibilnim rješenjima po životnu okolinu dizajniranim da nadmašuju sva očekivanja i performanse. Za Yokohamu je od velike važnosti zaštita i očuvanje životnog okoliša, te je 2010. godine dobila i priznanje jer u svome proizvodnome procesu u 100% slučjeva vrši upravljanje otpadnim tvarima u skladu sa najvišim kriterijima zaštite okoliša.

Yokohama Tire Corporation, sjevernoamerička podružnica

Yokohama osniva svoju prvu podružnicu u Sjedinjenim Američkim Državama godine 1969. Danas kompanija Jokohama ima svoja dva proizvodna pogona u SAD, jedan je u državi Virdžiniji u gradu Salemu, a drugi je u državi Misisipi u Vest Pointu.

Inovacije u proizvodnji Yokohama guma

Kupujući Yokohama gume, vi možete napraviti uštedu na mnogo načina. Ove gume pružaju odličnu sigurnost na cestama, dobru upravljivost, stabilnost pri većim brzinama, te uštedu goriva. Kroz inovacije pruža veliku učinkovitost goriva. Ključ za ovakav uspijeh je u samom sastavu od kojeg je načinjena guma Yokohama. Inovativni proces u proizvodnji u konačnici smanjuje i osigurava bolju efikasnost u potrošnji goriva. Inovativni sustav gume nastaje kroz veoma učinkovit, ekološki prihvatljiv postupak miješanja koji daje molekularnu strukturu sa boljim rasporedom ugljika i nižom pojavom dioksida. Krajnji rezultat je smanjeno nakupljanje toplote u području gaznog sloja i znatno manji otpor pri kotrljanju. Sve ovo omogućuje dublji gazni sloj, povećanu kulometražu i maksimalne performanse. Sa nebrojenim tehnološkim dostignućima dizajniranim da uspore habanje i trošenje, Yokohama gume imaju impresivnu dugovečnost, što znači da smanjuju vaše troškove.

Kvalitetne Yokohama gume po najpovoljnijim cijenama na našoj Internet stranici

Yokohama je sedma po veličini na svijetu po proizvodnji guma. Danas ima 12 proizvodnih pogona u 7 zemalja širom svijeta i zapošljava oko 20 tisuća uposlenika.

Yokohama u svojoj ponudi ima kompletan program guma visokih performansi. Isto tako, iz Yokohama programa na našoj stranici možete kupiti gume za vaša osobna vozila, gume za kombi vozila, kamionske gume, gume za autobuse, off-road gume i gume za SUV vozila za sporedne ceste. Kako bi vaše vozilo izvuklo iz svojih mogućnosti maksimum i ono najbolje, morate imati u vidu i vremenske uvjete po kojima votite, te u skladu sa time, kada kupujete gume, Yokohama vam iz svoga proizvodnog programa nudi i ljetni, zimski i asortiman guma prilagođenih za sva četiri godišnja doba. Veliki izbor najnovijih modela Yokohama guma, ali isto tako i onih već potvrđene kvalitete, možete kupiti online preko naše stranice i to po najpovoljnijim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1811
prikaži više 20
od 1811
Je plaćeno oglašavanje
prema gore