Filtere otvoriti

Veličina gume

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Označavanje EU


do

Prodavač

Marka

Pokaži sve

Projektiranje

Auto gume Taurus, sigurne gume za vašu sigurnu vožnju

Taurus vam daje auto gume sa dugom tradicijom koja seže još od daleke 1882. godine. Brend Taurus vam nudi sigurne auto gume modernog dizajna. Taurus auto gume proizvode se u mađarskoj tvornici koja pripada francuskom gigantu u svijetu auto guma Michelinu i koji je jedan od vodećih svjetskih proizvođača guma. Sve auto gume tvrtke Taurus prošle su testove kvalitete i njihova kvaliteta potvrđena je od strane neovisnih revizora.

Ponuda Taurus auto guma na našoj Internet stranici

Naša Internet stranica vam nudi mnogo toga iz širokog proizvodnog spektra brenda Taurus.

Iz ove ponude, mi bismo za vas izdvojili auto gume Taurus 601. To su odlične zimske gume sjajnih performansi dostupne u više različitih veličina u ovisnosti od tipa vašeg osobnog vozila.

Ove taurus zimske gume su visoko izrezbarene i zbog brojnih blokova na svom gaznom sloju one su parvi izbor za vožnju po snijegu. One imaju četiri uzdužna žlijeba, dva sekundarna i dva glavna, što omogućuje brzo izbacivanje vode sa stražnje strane. Brojni poprečni žlijebovi V oblika omogućuju brzo izbacivanje vode sa strana. Također, odlično prianjanje na sniježnim površinama omogućeno je pomoću visoke gustine sipa. Ova guma se proizvodi u širokom opsegu dimenzija i indeksa brzine. Izvrsna kvaliteta gume Taurus 601, kao i njena veoma pristupačna cijena, čine je pravim izborom kada je u pitanju kupnja novih zimskih auto guma.

Više...

🚗 Ovdje Taurus Osobno vozilo usporedite cijene

Više...
Izabrani filteri:
  • Proizvođač: Taurus

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 3
od 3
Je plaćeno oglašavanje

Na klasičnu internet stranicu