Izabrani filteri

Gume Sava za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Prosječni pregled testa

do

Sava auto gume za vaša osobna vozila po najpovoljnijim cijenama

Auto gume Sava

Ove auto gume za vaša osobna vozila mogu biti pravi izbor kada se usporede cijena i dobivena kvaliteta. Sava auto gume su gume koje imaju i tradiciju od skoro čitavo stoljeće, ali istodobno prate sve novine i implementiraju ih u svoju proizvodnju. Spoj su dugogodišnjeg naslijeđa i najnovije tehnologije primjenjene radi poboljšanja performansi. Zahvaljujući stalnom ulaganju u nove tehnologije, svaki novi proizvod Sava guma izlazi iz proizvodnje još kvalitetniji.

Sada pod okriljem brenda Goodyear donosi poboljšanje ali ostavlja pogodnosti što se tiče dostupnosti cijena svačijem džepu i budžetu.

Što vam iz proizvodnje Sava tvornice može ponuditi naša Internet stranica?

Naša Internet stranica nudi vam najširi spektar ponuda ovog renomiranog europskog brenda iz Slovenije koji svoje ime gradi već skoro čitavo stoljeće, a opstaje zahvaljujući neupitnoj kvaliteti svojih proizvoda.

Na našoj Internet stranici možete pronaći najrazličitije ponude auto guma za vaša osobna vozila. Sava gume su najpoznatije zbog visokih performansi svojih ljetnih i zimskih guma za putničke automobile. Kod nas možete pregledati veliki izbor svih tipova Sava guma koje su namijenjene najrazličitijim tipovima vaših vozila, od motora i skutera, preko osobnih vozila i kombi vozila, pa sve do kamiona.

Iz naše ponude Sava guma mi bismo izdvojili auto gume za vaša osobna vozila.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 232
prikaži više 20
od 232
Je plaćeno oglašavanje

Zimske, ljetne ili gume za sve sezone?

Kako odabrati? Prvenstveno, u zavisnosti od toga da li ćete vaše osobno vozilo najviše koristiti u ljetno ili zimsko doba, morate napraviti pravi izbor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ljetne Sava gume odlične su za klimatske uvjete sa blagim temperaturama. Ovakve gume se u mnogim oblastima mogu koristiti i tjekom cijele godine, ako to vremenski uvjeti dozvoljavaju. Ljetne Sava gume pružaju ugodnost u vožnji uz smanjenu emisiju buke, kao i odlično prianjanje po cesti. Ali, uvijek imajte na umu da ljetne gume nikako nisu dobre u uvjetima snijega i leda.

Iz širokog spektra ponude Sava ljetnih guma, mi bismo za vas mogli izdvojiti Sava Effecta+ ljetne gume, kao i Sava Intensa HP i Sava Perfecta.

Sava Intensa hp ljetne gume nenadmašne su na mokrim ljetnim cestama, pogodne su za duge vožnje i dizajnirane za veliku kilometražu. Također, imaju manju potrošnju goriva što nije zanemarljiva prednost. One pouzdano mogu prianjati i na suhim, a i na mokrim cestama.

Sava Perfecta ljetne gume pružaju nisku razinu buke pri vožnji, te je tako čine veoma ugodnom. Uz to, daju nisku potrošnju goriva, jer njen dizajn i konstrukcija omogućuju da se ova guma lako okreće, te samim tim ima manju potrošnju goriva.

Sava zimske gume odlične su za uvjete kada temperatura pada ispod 7 stupnjeva Celzija jer je dizajnirana da ostane meka i da dobro prianja i u ekstremno hladnim uvjetima, a također ima i mogućnost jake vuče po ledu i snijegu. Iz velikog izbora Sava zimskih guma, za vas bismo izdvojili Sava Eskimo HP2 zimske gume, kao i Sava Eskimo ICE. Na našoj Internet stranici možete kupiti ove i još mnoge druge Sava gume po najpovoljnijim cijenama. 

prema gore