Izabrani filteri

Gume Nexen za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Nexen auto gume za vase osobno vozilo

Nexen auto gume i najpovoljnije cijene, sve to vam nudi naša Internet stranica

Nexen je južnokorejska tvrtka za proizvodnju guma. Nexen auto gume u posljednjoj deceniji brzo i sigurno osvajaju povjerenje kupaca na europskom, američkom i australskom tržištu. Ova zahtijevna tržišta Nexen je osvojio svojom kvalitetom, inovcijama koje primjenjuje u proizvodnji auto guma, svojim stalnim ulaganjima u napredak i poboljšanje performansi, kao i onim što nimalo nije zanemarljivo, a to je cijena ovih odličnih auto guma. Sa sigurnošću se može reći da kupovinom Nexen guma kupujete gume neosporne kvalitete. I kupujete ih po veoma povoljnim cijenama.

Nexe zimske, ljetne i gume za sve sezone po najpovoljnijim cijenama

Na našoj Internet stranici u ponudi za vas imamo Nexen auto gume za sve vremenske prilike. Kod nas možete kupiti Nexen auto gume za ljetnu sezonu. Ljetne Nexen auto gume odlične su na visokim temperaturama, imaju sjajnu emisiju buke, a također i odlične performance na vlažnim cestama. Na mnogim testovima koji su sprovedeni, Nexen ljetne gume su pokazale najbolje rezultate, a posebno se ističe dužina kočionog puta na vlažnim cestama.

Nexen zimske auto gume pokazale su sjajne performanse na niskim temperaturama, kao i na snjegu i po zaleđenim cestama. Nexen zimske auto gume dizajnirane su za dobro prianjanje po snijegu. Zimska guma Nexen WinGuard Snow jedna je od najboljih guma za vaš auto u zimskom periodu.

Sve ove Nexen gume za vaš auto možete po najpovoljnijim cijenama kupiti na našoj stranici. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 786
prikaži više 20
od 786
Je plaćeno oglašavanje
prema gore