Izabrani filteri

Gume Atlas

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Marka

Pokaži sve

Prodavač

Atlas gume, kvalitetne gume koje putuju američkim cestama još od 1935. godine

Atlas gume imaju duboku tradiciju i nasljeđe na američkom kontinentu. Atlas gume imaju izuzetno moderne uzorke i proizvode se primjenjujući ultra modernu tehnologiju u procesu proizvodnje, postavljajući nove standarde na gumarskom tržištu.

Atlas gume proizvedene su kako bi pružile vrhunsku kvalitetu, vrhunske performanse i izuzetnu izdržljivost. Atlas gume pripadaju jednom od najvećih proizvođača guma na cijelome svijetu i prošle su sve stroge i rigorozne kontrole, te imaju sve američke certifikate za kvalitetu, ali i europske certifikate ECE i CCC. Sve Atlas gume su strogo u skladu sa USA DOT specifikacijama i proizvedene su pon standardima QS 9000/ VDA 6.1/ GB/ T 19001/ISO 9001 i TS 16949 standardu kvalitete. Atlas gume sinonim su za izdržljivost i pouzdanost i brand je koji traje na tržištu već 83 godine.

Atlas gume koriste jedinstvenu formulu za svoju smješu od koje su načinjene, te tako osiguravaju dulji životni vijek trajanja, te sporije habanjei izbalansiran otisak gaznoga sloja. Tvrtka kontinuirano razvija i širi svoju proizvodnu liniju razvijajući nove uzorke i veličine kako bi mogla zadovoljiti različitim zahtjevima tržišta.

Prodaja visoko kvalitetnih Atlas guma za vaša vozila po konkurentnim cijenama

Atlas u svojoj ponudi ima širok spektar veličina guma, kao i gume za sve tipove vaših vozila. Kvalitetne Atlas gume možete po veoma povoljnim cijenama kupiti za vaša osobna vozila, lake kamione, teške kamione, te pokrivaju cijeli programski raspon od 13” za osobne automobile do 24.5” za teške kamione i autobuse. Pregledajte našu ponudu Atlas guma i kupite ovu kvalitetnu gumu za vaše vozilo. Dobit ćete balans kvalitete i cijene kakav samo poželjeti možete. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1
od 1
Je plaćeno oglašavanje