Izabrani filteri

Gume Sava

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Sava gume – Europske gume svjetske kvalitete možete kupiti po najpovoljnijim cijenama na našoj Internet stranici

Povijest slovenačke tvornice Sava

Sava spada u jednu od najuspješnijih i najvećih kompanija za proizvodnju guma u Centranoj Europi. Sava kompanija proizvodi širok spektar guma za sve tipove vaših vozila. Tu su gume za vaša osobna vozila, gume za vaše kamione, lake kamione, kombi vozila, vaša SUV vozila za sporedne ceste, specijalne zrakoplovne gume, gume za motocikle, skutere i mopede, specijalne gume za male kosilice. Također, u ponudi Sava guma nalaze se gume za sve vremenske prilike, počevši od guma za sva godišnja doba, univerzalnih guma, preko zimskih guma do onih ljetnih i specijalnih guma.

Sava gume nude vam istovremeno tradiciju i kvalitetu dugu gotovo jedno stoljeće. Davne 1921. godine ovu tvornicu guma osnovala su četiri poduzetnika u gradu Kranju u maloj europskoj državi Sloveniji. Prvo ime ove tvornice bilo je Vulkan, a ime Sava dobija 1946. godine. Od tada se proizvodni kapaciteti ove tvornice neprekidno šire i rastu, a vremenom ona osvaja sve veće tržište i postaje prepoznatljiv brend u industriji proizvodnje guma i automobilskom svijetu.

Već neko vrijeme Sava pripada Goodyear obitelji, a prodaja guma ovoga brenda neprekidno raste iz godine u godinu. Svemu tome doprinosi neupitna kvaliteta ove robne marke.

Što vam mogu pružiti Sava gume?

Danas se Sava gume proizvode u mnogim europskim gradovima, no slovenački pogon u Kranju i dalje zauzima centralno mjesto u proizvodnji. Danas je to najmodernije opremljena tvornica europskih i svijetskih standarda, a na neprekidnom poboljšanju i unaprijeđenju kvalitete danonoćno rade najveći stručnjaci. Slovenačka tvornica Sava proizvodi gume najviših performansi, a prije no se gume distribuiraju na europsko i svijetsko tržište, svaka proizvedena guma se podvrgava testu provere kvalitete jer su vaša sigurnost i vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu.

U slovenačkoj tvornici Sava godišnje se proizvede gotovo 8 milijuna guma, a isto toliko se i proda diljem Europe. To vam dovoljno govori o neupitnoj kvaliteti ovih guma, te ako se odličite da svoje vozilo opremite baš ovim gumama, možete biti sigurni da ste odabrali vrhunsku kvalitetu i da ćete za svoj novac dobiti samo ono najbolje.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 341
prikaži više 20
od 341
Je plaćeno oglašavanje

Sava gume koje su u ponudi naše Internet stranice

Zato smo se mi potrudili da vam omogućimo kupnju Sava guma preko naše Internet stranice. Nudimo vam najbolji omjer cijene i kvalitete u skladu sa svijetskim i europskim standardima. Za pristupačnu cijenu možete dobiti gume vrhunske kvalitete.

Kako da od nas poručite Sava gume

Kada dođe vrijeme da zamijenite gume na vašem osobnom vozilu, kamionu, motoru, kombi vozilu, dovoljno je da dođete na našu Internet stranicu. U filtre možete upisati tip vašeg vozila i započeti pretragu. Također, svoju pretragu možete ograničiti i na tip guma te filtrirati samo zimske gume, ljetne gume ili možda gume za sva godišnja doba – univerzalne gume. Također, Sava gume su vrlo pristupačne cijene za svačiji budžet, no i tu možete filtrirati svoju pretragu, te je ograničiti na cijene koje vama odgovaraju i sukladne su vašem kućnom budžetu. Isto tako, Sava nudi različite tipove guma u zavisnosti i od veličine vašeg osobnog vozila. Potrebno je da dobro pregledate sve gume koje imamo u našoj ponudi, a ona je doista velika, te da nađete baš ono što odgovara vašem vozilu. Povedite računa i o tome da li su vam trenutačno potrebne zimske ili ljetne gume, ili ćete se možda odlučiti za one gume koje su dizajnirane za sve vremenske uvjete. Kada sprovedete sve pretrage i napravite svoj izbor, dovoljno je da kliknete na gumb „Dodaj u košaricu“, odaberete način plaćanja i sačekate da vam izabrane Sava gume budu isporučene na vašu kućnu adresu. Sava gume će vam pružiti kvalitetu, udobnu i sigurnu vožnju, a sve to za veoma pristupačnu cijenu.

prema gore