Izabrani filteri

Gume Taurus

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Taurus gume, tradicionalni europski brend iz europske tvornice sa dugom tradicijom

Više od jednog stoljeća tradicije u svijetu guma

Tvornica guma Taurus osnovana je prije više od jednoga stoljeća u srcu europskog kontinenta, u Mađarskoj, njenom glavnom gradu Budimpešti. Tvornica guma Taurus ima povijest dugu 136 godina koja započinje daleke 1882. godine njenim osnivanjem u mađarskom glavnom gradu Budimpešti. Svoj brend dobiva 1913. godine, a prepoznatljiv logo dobiva 1923. godine.

Taurus tvornica je poznata po svojoj proizvodnji guma za industrijske strojeve, ali i po proizvodnji odlilčnih guma za autobuse i kamione. Od 1974. godie Taurus tvornica proizvodi radijalne gume za kamione. Od 1979. godinen Taurus proizvodi gume za poljoprivredne strojeve.

Tvornica guma Taurus i njene gume postaju poznate izvan mađarskih granica tek 1996. godine kada se francuski gigant u proizvodnji guma Michelin odlučio za suradnju sa njom. Sada već gotovo 20 godina tvornica Taurus zajedno sa svojim francuskim partnerom proizvodi gume i radi na konstantnom razvoju njihove kvalitete.

Širok spektar Taurus guma za sve tipove vozila

Tvornica Taurus je najpoznatija po svom širokom asortimanu guma namijenjenih za poljoprivredna vozila i strojeve, ali i za kamione. To se savršeno nadopunjuje Michelinovim asortimanom guma za osobna vozila.

Taurus gume pripadaju grupi guma srednje klase. Taurus proizvodi su gume odlične kvalitete i nude doista veliki izbor po pitanju tipa i veličine vašeg vozila. Također, i cijena Taurus guma veoma je konkurentna, te je doista pristupačna za kupce sa našega tržišta.

Taurus gume za vaša putnička vozila proizvode se u Michelinovim fabrikama širom Europe. Sve Taurus gume koje se proizvedu, prolaze rigoroznu kontrolu kvalitete kako bi zadovoljile propisane sertifikovane standarde. Sve ovo čini da Taurus bude brend neupitne kvalitete kojemu možete vjeroati.

Brend Taurus vam pruža sigurne gume koje imaju moderan dizajn i odlične su kvalitete kada su u pitanju svi ključni proizvodi u kategoriji putničkih vozila, SUV vozila i lakih kamiona.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 385
prikaži više 20
od 385
Je plaćeno oglašavanje
prema gore